Home

VESTI

Počela registracija za Lovefest 2018.

No Comments Festival

Počela registracija za Lovefest 2018! Early Bird ulaznice samo za najbrže fanove festivala ljubavi!

Registracija za dvanaesto izdanje Lovefesta, koje ove godine sa sobom nosi mnogo novih iznenađenja, počela je danas i biće dostupna samo za 1.000 najbržih posetilaca festivala ljubavi.
 
Najveće festivalsko izdanje do sada, za koje se očekuje da će biti i najposećenije, spremno je za potpunu revoluciju i korak više u odnosu na prethodne godine. Prvi kompleti karata moći će da se kupe već od 3. marta tačno u podne, kada počinje pretprodajna faza trodnevnih ulaznica, koje će biti dostupne po ceni od 25 EUR za regularne, i 45 EUR za VIP.

Svi koji jedva čekaju letnje izdanje Lovefesta, registraciju mogu izvršiti putem Early Bird Tickets linka, dok će prodaja karata biti dostupna na sajtu lovefest.rs kao i u svim prodajnim objektima Eventima i Gigs Tixa. Specijalna early bird cena, će za samo 1.000 najbržih posetilaca omogućiti poseban popust od čak 50%.

Sprema se najveće izdanje Lovefesta do sada

Prva imena iz sveta elektronske muzike, koji će ove godine doći na Lovefest, možemo očekivati već u martu, a ovo će biti najveće festivalsko izdanje do sada. Osim svetski poznatih izvođača, Lovefest sprema nova iznenađenja, koja će prema najavama organizatora bitno uticati na koncept festivala i publici pružiti još više prostora za uživanje na jednom od najposećenijih muzičkih festivala u regionu.

Tags: , , ,