Home

VESTI

Počela pretprodaja karata za REFRACT Festival!

No Comments Festival

pretprodaja karataOd četvrtka 6. maja u Kulturnom centru GRAD (Braće Krsmanović 4) počinje pretprodaja ulaznica za pojedinačne događaje na REFRACT festivalu po promotivnim cenama i to u ograničenim količinama. Karte se mogu kupiti svakog dana od 10h – 22h.

Od ponedeljka 10. maja, karte će se naći i u Bilet servisu po regularnoj pretprodajnoj ceni. Ukoliko niste u mogućnosti da ovim putem dođete do karata, one se mogu kupiti i online.

 

Svi događaji će se održati na Kalemegdanskoj tvrđavi.

 

Cene karata:

21.05.2010 – KID LOCO & BELLERUCHE
Promo cena > 750 RSD (KC GRAD)
Regularna pretprodajna cena > 900 RSD (KC GRAD & Bilet Servis)

22.05.2010. – MICHAEL MAYER & SUPERPITCHER
Promo cena > 750 RSD (KC GRAD)
Regularna pretprodajna cena > 900 RSD (KC GRAD & Bilet Servis)

16.06.2010. – THE WHITEST BOY ALIVE
Promo cena > 1000 RSD (KC GRAD)
Regularna pretprodajna cena > 1300 RSD (KC GRAD & Bilet Servis)

24.06.2010. – CARIBOU
Promo cena > 750 RSD (KC GRAD)
Regularna pretprodajna cena > 900 RSD (KC GRAD & Bilet Servis)

 

 

Print @ home način prodaje karata je uobičajen u Evropi

Print @ home način prodaje karata je uobičajen u Evropi

 

 

iTicket i festival Refract: Print@Home karte po prvi put u Srbiji!
Posetioci festivala Refract, koji se u organizaciji Kulturnog Fronta iz Beograda održava deveti put za redom u periodu od 18. maja. do 24. juna 2010, mogu da na internetu kupe karte za sve koncerte festivala na Kalemegdanskoj tvrđavi.
U pitanju su koncerti  Kid Loco i Belleruche 21. maja, nastup Michael Mayer / Superpitcher 22. maja, i koncerti bendova The Whitest Boy Alive 16. juna i  Caribou 24. juna.
 
Ovakav način kupovine ulaznica je u Zapadnoj Evropi i svetu već godinama uobičajena stvar, a u Srbiju je stigao "na velika vrata" ulaskom kompanije iTicket na naše tržište krajem 2009. godine.
Festival Refract i iTicket po prvi put u Srbiji ponudili su posetiocima kocerata mogućnost da ulaznice kupe na internetu, plate nekom od Visa/Master bankovnih kartica i potom kartu odštampaju na kućnom štampaču. Internet transakcije putem najsavremenijeg sistema za naplatu banke  Intesa su 100% bezbedne, brze i lake; plaćanje se vrši u dinarima, a uz ulaznice korisnicima na e-mail stiže i potvrda o plaćenoj karti, koja služi kao fiskalni račun.
Ograničen broj ulaznica za festival  Refract, može se kupiti na sajtu iTicket-a (www.iticket.rs). Nakon što kartu platite, možete je odštampati kod kuće i sa njom doći pravo na ulaz, bez čekanja u redu na blagajni.
www.iticket.rs
www.refractfestival.net