Home

VESTI

Partibrejkersi glavne zvezda festivala „Rok vilidž“

No Comments Festival

Partibrejkersi glavne zvezda festivala „Rok vilidž“

Rok sastav „Partibrejkers“ nastupiće 28. avgusta (21.30) kao glavna zvezda festivala „Rok vilidž“ u Banatskom Sokocu piše Beta. Festival poznat po prošlogodišnjem otkrivanju spomenika rege muzičaru Bobu Marliju, bio je planiran da uz besplatan ulaz bude održan 28. i 29. avgusta, ali je organizator Mirko Miljuš potom najavio da „Rok vilidža“ ovog leta neće biti zbog velikih troškova i izostanka sponzora.

 

– Nakon neočekivano velike podrške mejlovima i telefonskom pozivima, odlučili smo da makar na jedan dan podarimo druženje i žestoku svirku svima vama koji s nestrpljenjem očekujete „Rok vilidž“ – saopštio je Miljuš

 Posle nastupa „Partibrejkersa“, „Bijelo Dugme tribjut bend“ sa pevačem splitskih metalaca „Osmi putnik“ Dinom Kleom izvešće najveće hitove „Dugmića“ i „Putnika“, a Miljuš je najavio da je u „pregovorima s još nekoliko bendova koji bi trebalo da nastupe na „Rok vilidž maratonu“.

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=fjuKrC2BzTU|width=450|height=277{/mgmediabot2}

 

 

Na prethodnim izdanjima „Rok vilidža“ od 2005. godine nastupali su brojni bendovi poput „Van Goga“, „Riblje čorbe“, „Ju grupe“, „Tajma“ ili „Atomskog skloništa“.

 

 

Izvor:

GlasJavnosti