Home

VESTI

Papaya Weekend Opening!

No Comments Festival

Papaya Weekend Opening!

Napokon! Rekli bi mnogi fanovi sada već poznatog hrvatskog proizvoda i brenda!

Za Vaš nesputani i potpuni užitak, klub Papaya Vam toplo preporučuje i savetuje: kremu za sunčanje i veliki peškir kao i kupaći kostim a za Vaš osmeh i dobar duh obrinuće se uigrani tim najpoželjnije destinacije za mlade PAPAYA CLUB

Možemo Vam nabrojati sve činjenice, što cemo i učiniti, ali teško da možemo dočarati energiju, veselje i strast koju prema ovom letnjem okupljalištu osećaju svi naši gosti i zajedno s njima mi koji iz godine u godinu pripremamo i dopunjujemo ponudu uvek samo s jednim ciljem – biti mesto najbolje zabave na otvorenom u celom svetu!

No, ono po čemu je klub Papaya poznat širom sveta najbolji su AFTER BEACH PARTYiji koji svaki dan, bez izuzetka, počinju tačno u 16h popodne.
Ono o čemu ćete maštati svakoga dana do idućeg leta i povratka na Zrce!

Papaya Weekend Opening!

 

 

WEEKEND OPENING 19.-22.06.
Rasplesane, nesputane, vesele devojke…na sve strane euforija, plesačice zanosnim plesnim pokretima, svojih na suncu uzavrelih tela pozivaju na ples. Padaju ograde i ne postoje više imena i nacije – na popodnevnim žurkama u Papayi svi su jedno, pod zastavom ljubavi i uz setove naših biranih DJ-a kao himnu, plešući u ritmu leta kao da govore istim jezikom.

Za one "izgubljene u prevodu" uvek je spreman veliki izbor naših nadaleko poznatih, ledeno hladnih, šarenih koktela od jednu litru 😉

Tradicionalni BBQ party koji u Papayi svake godine privuče sve veći broj kako gurmana željnih najvećeg letnjeg roštilja uz plavetnilo bazena i jacuzzija,
tako i veliki broj "klupskih gurmana" željnih najboljih letnjih žurki.

KLUB PAPAYA službeno otvara svoja vrata za sve svoje posetioce na produženom vikendu koji pada izmedju 19.-22.06.

DA LI VAŠIM VENAMA TEČE VIRUS PAPAYA?

Vidimo se u klubu Papaya

www.papaya.com.hr

 

 

Barbara Tucker

 

PAPAYA DAY & NIGHT MUSIC COMPILATION
COMING OUT SOON!

Muzička kompilacija Papaya Day & Night kojom se u svetu muzike promoviše klub Papaya i ove godine u svom ekskluzivnom izdanju obeležiće sezonu 2009. kluba Papaya.

Gostovanja svetskih producenata i muzičaka, kao i naravno hrvatskog dvojca, producenata PlayOne zasigurno će biti osveženje u radio eteru u vrućim letnjim danima koji su ispred nas.

Prošlogodišnja nositeljica muzičke kompilacije Barbara Tucker pojavljuje se i na novoj kompilaciji u svom kako kaže najboljem izdanju.

Barbara Tucker je za potrebe snimanja video spota "Let your love shine through" koji je ujedno i najavni singl kompilacije, prevalila je dug put iz New York-a
kako bi ovekovečila još jedno Papaya izdanje.