Home

VESTI

Papaya day & night summer festival

No Comments Festival

Papaya day & night summer festival

Papaya day & night letni festival kroz četiri godine u organizaciji tima kluba Papaya i Agencije Seven EMPR uveliko je zaslužan za veliku popularizaciju destinacije u svetu, kao i veliki porast stranih turista u poslednjih nekoliko godina.

 

Nedugo nakon završetka prošlogodišnjeg Papaya Day & Night-a, ovaj festival doživio je pravi ‘boom’. Mladi širom sveta oduševljeno su prepričavali anegdote s ‘nezaboravnih party evenata u klubu Papaya na Zrću’, novinari su uz ovaj najveći muzički letnji klupski festival pisali same superlative, a i statistika nije bila ništa manje impresivna – oko 20 000 ljudi, 80 različitih stranih i domaćih medija, brojni vrhunski muzičaki i celebrityji 🙂

 

15.07. PAUL VAN DYK „Nominovan za prestižnu nagradu Grammy 2003. godine “ nosilac Papaya Day & Night festivala u klubu Papaya!

Paul van Dyk jedan je od vodećih svetskih DJ-a i producenata današnjice. Najpopularniji muzički časopis “ DJ MAG u 2008.g.proglasio ga je trećim DJ-em sveta. Dobitnik nominacije Grammy, umetnik i svetski priznati DJ i producent dominira elektronskim muzičkim lestvicama proteklih 10 godina i pojavljuje se na najvišim mestima širom sveta, kao i na najvećim svetskim manifestacijama.

 

Papaya day & night summer festival

 

PvD vlasnik je prestižnih svetskih nagrada
–    International Dance Music Award (IDMA) za najboljeg evropskog DJ-a
–    2004 Dancestar Awards: Najbolji međunarodni DJ; Najbolji party i najbolja muzika u reklami
–    2006.g.- 4 nagrade IDMA za: Najbolji svetski DJ; Nagrada za najbolji Euro Track; za najboljeg producenta i najbolju kompilaciju mikseva „The Politics of Dancing 2“.

16.07. FUNKERMAN
Iza Paul Van Dyk-a trebala je nastupiti Groove Armada koja je nažalost otkazala evropsku turneju, a za 16. jul novo ime Papaya Day&Night festivala biće Funkerman. Holandski funky-house DJ/producent Ardie Van Beek, poznatiji kao Funkerman, internacionalne je chartove osvoijio singleom 'Speed Up'.

17.07. SHARAM TAYEBI „Vlasnik nagrade Grammy“ član je mega uspešnog dua Deep Dish

Sharam Tayebi je polovina poznatog DJ/producentskog dua „Deep Dish", koji su dobitnici prestižne nagrade Grammy. Od samih muzičkih početaka igraju vrlo važnu ulogu u razvoju i popularnosti elektronske muzike.

Bilo da nastupaju solo ili skupa, obožavatelji širom sveta žude za bogatim zvukom „Deep Disha".
Sharam 2006. objavljuje hit singl PATT (Party All the Time), koji je opisan kao jedan od najvećih klupskih himni za tu godinu.

18.07. FREEMASONS „zaštitna imena Papaya Day & Night“ nastupaju po prvi put na after beach partyiju !

Zatvaranje četvorodnevnog Papaya Day & Night festivala tradicionalno i ove godine pripada britanskom duo Freemasons-ima za koje možemo slobodno reći da su postali miljenici publike, ujedno i tradicija na koju publika svake godine računa! A da su više od tradicije, važno je napomenuti da su Freemasons-i jednu pesmu/remix upravo posvetili Papayi koja je ujedno uvrštena na muzičku kompilaciju Papaya Day & Night vol.4.

Veče poslednjeg dana festivala pripala je hrvatskom producentskom dvojcu PlayOne (Darko Juranović D'knock & Fresh Jay-u) kao i svetskoj house divi Barbari Tucker kojoj će ovo biti drugi nastup u sklopu Papaya Day & Night festivala. Nakon prošlogodišnjeg hit singla PlayOne feat. Barbara Tucker „I found a place“, isti pripremaju zanimljivu suradnju i na kompilaciji vol.5.

Uzbudljivo leto u klubu Papaya u sezoni 2009.g. sa još bogatijim muzičkim repertoarom uz najveća svetska imena današnjice zasigurno će biti mamac za sve Vas željne dobre atmosfere i clubbinga.    

{xtypo_rounded1}Info o kartama:
*** Karte po cijeni od 330 kn za sva 4 dana festivala možete kupiti u svim eventimovim poslovnicama ili kartičnim plaćanjem.
Popis poslovnicama diljem Hrvatske, BIH, Srbije, itd. možete provjeriti na http://www.eventim.hr/portal/hr/outlets/
Također karte možete kupiti i preko www.novalja.com site-a. Karata za pojedinačne dane će biti na info pultu ispred kluba ali će biti ograničen kontigent karata tako da se osigurajte na vrijeme. Info pult se otvara 13.07. ***{/xtypo_rounded1}