Home

VESTI

Otvorena lista želja za INmusic 2013!

No Comments Festival

Otvorena lista želja za INmusic festival 2013!Priprema se lista izvođača za INmusic festival 2013! Kao i dosad, organizatori INmusica žele da saznaju koje bendove posetioci žele da vide na sledećem izdanju.

   

Stoga je na službenoj internet stranici festivala www.inmusicfestival.com otvorena Wishlista na koju svi zainteresirani mogu upisati pet omiljenih izvođača.

    

Hoće li to biti izvođači koji se trenutačno nalaze na vrhu svetskih top lista ili njihovih ličnih top lista zavisi naravno od muzičkog ukusa pojedinaca. No mi ćemo kao i uvek dati sve od sebe da se u lineupu festivala nađu upravo oni bendovi koji u ušima većine fanova festivala izazivaju dobre vibracije.

 

 

 Foto: Silvijo Selman

Foto: Silvijo Selman

 

 

Dok svi ljubitelji dobre muzike biraju svoje favorite koji će se naći na listi želja, podsećamo na već ostvarene muzičke želje i neke od headlinera s proteklih izdanja INmusic festivala: New Order, Gogol Bordello, Moby, Franz Ferdinand, Lily Allen, Nick Cave, Iggy & The Stooges, Asian Dub Foundation, Kraftwerk, Billy Idol, Massive Attack, Morcheeba, Arcade Fire, Jamiroquai, Mando Diao… Impresivna lista bendova na ovogodišnjem je izdanju bila propraćena i fenomenalnim dodatnim sadržajima kao što su Nargila Chill Out Bar, pozornice "Tko pjeva zlo ne misli" te "Ko to tamo peva", ljudski džuboks i Tesla Boat Show.