Home

VESTI

Otvaranje ReFresh-a!

No Comments Festival

Osveženje za sve koji se odmaraju u Crnoj Gori stiže iz Njujorka i Londona.

Kultni njujorški DJ i producent Sandy Rivera, poznat i pod imenom Kings Of Tomorrow, nastupiće na otvaranju ovogodišnjeg Refresh festivala u četvrtak, 7. avgusta.

Isto veče na DJ bini u "Maximusu“ nastupiće i sve popularniji britanski DJ i producent Nik Fankiuli, poznat i kao Skylark.

Drugo po redu izdanje Refresh festivala, održaće se ove godine od 7. do 10. avgusta u Kotoru. Festival se održava u kompleksu „Maximus“ smještenom u zidinama Starog grada.

Tokom četiri festivalska dana, kao glavne zvijezde festivala u diskoteci „Maximus“ će nastupiti svetske DJ zvezde Sandy Rivera, Nic Fanciulli, Hernan Cattaneo, Dave Clarke, Sharam (Deep Dish) i Sultan, kao i popularni reperi Marčelo, Skaj Vikler, Ajs Nigrutin i Edo Maajka.

 

Iznad diskoteke Maximus, na Terasi Citadella, nastupiće Van Gogh, Massimo Savić, Boban i Marko Marković orkestar i Cubismo.

Sendi Rivera, kultni njujorški DJ donosi plesni electro-house zvuk uz visok tempo nastupa.

Nik je trenutno rezident kluba "Space“ sa Ibice, klubova "The End“ i "Ministry Of Sound“ iz Londona, a njegov furiozni set će biti više nego dobro zagrevanje za dane ovogodišnjeg Refresh festivala.

U pretprodaji se mogu kupiti četvorodnevne ulaznice u svim filijalama Prve Banke Crne Gore i to u tri različite verzije: Full za sve tri bine tokom sva četiri dana, po cijeni od 50 eura, DJ+HipHop za DJ i Hip Hop bine za sva četiri dana, po cijeni od 40 eura i Live za Terasu Citadela tokom sva četiri dana po cijena od 22 eura.

Jednodnevne ulaznice će moći da se kupe samo na ulazu tokom trajanja Refresh festivala, kada će jednodnevna Full ulaznica za sve tri bine koštati 15 eura, jednodnevna za DJ i HipHop binu 12 eura, a jedna noć na Terasi Citadella koštaće 8 eura.