Home

VESTI

OKfest: Da li spremni za još jednu OK avanturu?

No Comments Festival OK fest

Magična priroda, neponovljivi ambijent, odlična zabava, najbolje druženje, vrhunski bendovi i izvođači samo su deo onoga što vas na Tjentištu očekuje 06/07/08 jula.

Peti po redu OK Fest bogatim sadržajima, programom i muzikom i ove godine učiniće Nacionalni park Sutjeska epicentrom najboljeg provoda u regionu.

Tokom tri dana na isto toliko festivalskih bina smenjivaće se vrhunska imena regionalne i svetske muzičke scene. Preko 19 h odličnog muzičkog programa svakoga dana, u kombinaciji sa adrenalinskim sadržajima raftinga i planinarske šetnje, uz posete nekim od najlepših vidikovaca i predela u ovom nacionalnom parku, malo će kojeg posetioca ostaviti ravnodušnim.

Prvog festivalskog dana, petak 06. juli zagrejavanje počinjemo kraj bazena na Tjentištu gde nas na OK Summer stage-u očekuje program Bjutiful selekšn by: G Edd/Fedja Knajdl/Forniva. Zabava se nastavlja u festivalskom kampu na Sensation OK stage-u uz Laku i Zemlju Gruva. Večernji program na Jägermeister main stage-u rezervisan je za Hladno pivo, Kirila Djaikovskog i Stereo MC’s. Po završetku istoga publika se seli na OK After Party gde ih očekuju Vukašin/Irie FM i Sergej Trifunović.

Drugoga dana u subotu, 07. jula publika će ponovo kraj bazena imati priliku da vrelo letno popodne provede u odličnoj atmosferi u okviru programa Back to roots by: DJ Umbo/Audio InFunktion. Obojeni program i Atheist Rap uz čvršći zvuk dočekaće OK kampere i pripremiti ih za drugo festivalsko veče na glavnoj bini uz Letu štuke, Jinx i Gibonnija. Za after party druge večeri zaduženi su: Gile – Električni orgazam i Mika the Kawiar.

Vrhunac odlične atmosfere i dobrog provoda donosi i poslednji festivalski dan, nedelja 08. juli koju započinjemo na Closing Summer stage by: Nebs Jack/Stefan Ivanković/Nikola Todorović . Tačno u 17:00 selimo se na Sesation OK stage gde nas očekuju Ritam nereda i Orthodox celts. Nešto hladnije večeri na Tjentištu sigurno će rasplesati i zagrejati Elemental, S.A.R.S. i Rudimental u finišu festivalskog programa na Jägermeister main stage-u. Poslednji festivalski dan publika će ispratiti uz Remi/Elemental i Vasila Hadžimanova.

Tjentište će tokom tri festivalska dana biti središte okupljanja ne samo zaljubljenika u dobru muziku, provod i druženje, već i mesto okupljanja ljubitelja prirode koji će se zajedno sa nama upustiti u OK avanturu.

Rafting avantura na Tari pružiće vam nesvakidašnji adrenalinski doživljaj vožnjom u čamcima kroz najdublji evropski kanjon i drugi po veličini u svetu, posle kanjona reke Kolorado.

Pored uživanja u rafting avanturi, OK Fest i ove godine nudi vam mogućnost da kroz šetnju jednom od najlepših staza koja vodi od Prijevora do Trnovačkog jezera, koje je na teritoriji Crne Gore, upoznate čari i lepote NP Sutjeska. Na putu do Prijevora zastajemo i na jednom od najlepših vidikovaca – Dragoš sedlo, sa kojeg se pruža fantastičan pogled na jednu od poslednjih sačuvanih prašuma u Evropi – Perućicu i vodopad Skakavac.

Zbog velikog interesovanja festivalske publike prijave za obe aktivnosti biće moguće u OK kampu tokom trajanja festivala.

I ove godine Nektar OK Fest u saradnji sa Operacijom kino donosi sadržaj i program za sve ljubitelje sedme umetnosti. Petu godinu za redom zahvaljujući ovoj saradnji OK publika uživaće u svetskim filmskim ostvarenjima pod zvezdanim nebom na Tjentištu.

Ekipa Operacije kino pažljivo je odabrala tri filma koja će se svake večeri 06/07/08 jula prikazati na velikom filmskom platnu od 21:00 u OK cinema zoni koja je locirana ispred Hotela „Mladost“.

Reč je o filmovima:
Petak /06.07./ – AVENGERS: Infinity war
Subota /07.07./ – Solo: A Star Wars Story
Nedjelja /08.07./ – GASTON LAGAFFE: Šeprtlja nad Šeprtljama

I pored toga što se u isto vreme održavaju koncerti na glavnom festivalskom stage-u, OK cinema zona mesto je okupljanja svih onih koji osim u odličnom filmskom programu koji smo za njih odabrali, uživaju i u jedinstvenom doživljaju bioskopa na otvorenom u NP Sutjeska.

Kako ne biste propustili ovu fenomenalnu OK avanturu rezervišite svoje mesto u OK kampu na vreme.

Prijave, informacije i sve novosti o našim aktuelnim paketima možete pronaći na zvaničnoj web stranici festivala.

 

 

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,