Home

VESTI

Odabrani pobednici takmičenja “INmusic i 24sata Demo Top 3”

No Comments Festival

Odabrani pobednici takmičenja "INmusic i 24sata Demo Top 3"Trideset demo bendova koji su ušli u finale muzičkog konkursa INmusic i 24sata Demo Top 3 "preživeli" su napeto glasanje na portalu 24sata.hr, a publika je odabrala 3 benda koji će u tri dana zasvirati na jednoj od pozornica INmusic festivala! Pobednici konkursa su Breakdovn!, The Ansver i Udriground

   

Breakdown!
Ovaj kvartet iz Zaboka svira rock / blues / psichodelic muziku. S radom su krenuli krajem septembra 2011. godine, a kao muzičke uzore ističu Led Zeppelin, Jacka Vhitea te Boba Dilana.
  

Tek se spremaju da osvoje publiku svojim energičnim živim nastupima, a najveća i najbolja prilika za to na INmusic festivalu poslužiće kao izvrstan podsticaj za nastavak rada i rast ambicija.

 

The Answer
Nastali su 2013. godine, a orijentisani su na evropsko i svetsko tržište. Trenutačno vredno rade na snimanju pesama za album u jednom zagrebačkom studiju. Ovaj petočlani bend svira mešavinu hip-hopa, soula, popa i bluesa, a ako je suditi prema uspešnim muzičkim počecima, za ovaj će se bend još itekako čuti.

Udriground
Bend iz Duge Rese za sebe kaže da se "odupiru zamkama lošeg ukusa, površnim ljudskim odnosima, zabludama modernog društva, izazovima kafanskih provokacija i muzičkom neukusu". Iza sebe imaju nastupe u renomiranim zagrebačkim klubovima, a budući da njihova muzika i tekstovi publici lako ostaju u mislima, pred njima je sjajna muzička karijera.

 

 

 Odabrani pobednici takmičenja "INmusic i 24sata Demo Top 3"

Odabrani pobednici takmičenja "INmusic i 24sata Demo Top 3"

 

 

Navedeni bendovi nastupiće uz velika muzička imena kao što su Arctic Monkeis, Iggi And The Stooges, Basement Jakk, Editors, Bloc Parti, NOFKS, Airbourne itd Najveći hrvatski open air festival koji se već osmu godinu zaredom održava na jarunskom Otoku hrvatske mladeži će osim sjajnih muzičkih izvođača publici predstaviti i zanimljive dodatne sadržaje. INteatar povered bi Splitska banka, RockIN'horse, Šuma Striborova, Balkan Parti, Retro parti, Silent parti, Human Jukebok, Nargila Chill Out Bar, Solarni koktel bar i brojna druga iznenađenja biće upotpunjena inovativnim umetničkim uređenjem festivalskog prostora.

Ukoliko još uvek niste nabavili svoju ulaznicu, iskoristite brojne pogodnosti koje vam pružaju organizatori i generalni sponzor Ožujsko pivo. Žujina voucher možete ostvariti popust od 50 kuna pri kupovini festivalske ulaznice, a možete ga dobiti putem raznih nagradnih igara ili naručivanjem Žuje u svom omiljenom kafiću. Popis kafića u kojima se dele voucheri možete pronaći na internetskoj stranici INmusic festivala, a tok nagradnih igara pratite na Žujina Facebook profilu. Od ove su godine u Tisak media centrima u Zagrebu te online putem sistema entriamo dostupne i jednodnevne ulaznice po promotivnoj ceni od 250 kuna. Cena je važeća do 17. juna, a nakon toga će se prodavati po ceni od 290 kuna. Akcija "Daj pet karata" omogućava vam kupovinu 4 +1 festivalske ulaznice što znači da za četiri kupljene ulaznice petu dobijate besplatno. Akcija traje do 14. juna, a paket ulaznica je dostupan u online prodaji putem sistema entriamo.