Home

VESTI

Od 11. jula nova cena ulaznica za Refresh

No Comments Festival

Od 11. jula nova cena ulaznica za Refresh festival

Četvorodnevne ulaznice za ovogodišnji Refresh festival još uvek se prodaju po ceni od 39 evra u Crnoj Gori, odnosno 3700 dinara u Srbiji. Od subote 11. jula sledeća pretprodajna cena biće 44 evra ili 4200 dinara. Konačna cena ovih ulaznica biće 49 evra, odnosno 4700 dinara.

 

Ulaznice se prodaju u svim T-Centrima Crnogorskog Telekoma, kao i u Gigstix prodavnicama koje se nalaze u beogradskoj koncept radnji Supermarket i novosadskom tržnom centru Pariski magazin. Takođe, ulaznice za treći Refresh mogu se kupiti i putem sajtova Gigstix.com i Refreshfestival.com

Završen je i konkurs za nastup na ovogodišnjem Refresh festivalu i do 15. jula biće objavljena imena četiri najuspešnija kandidata koje očekuje nastup sa festivalskim zvezdama kao što su James Zabiela (30. jul), Adam Beyer (31. jul), Darren Emerson (1. avgust) i Bob Sinclar (2. avgust).

Pored festivalskih hedlajnera i pobednika konkursa, na Refreshu će još nastupiti i Dee Face, Marko Milosavljević, Fakir, Novak, Vegim i tandem Big R & Flo. Festivalski domaćini biće iz selekcije crnogorskih disk džokeja kao što su Goran Ivanović, Nessuno, Nenad i Serchi.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=ZVTfGfU0gf0|width=450|height=364{/mgmediabot2}

 

 

U protekle dve godine, Refresh festival je ugostio oko 25.000 posjetilaca iz celog regiona, ali i zemalja kao što su Velika Britanija, Italija, Španija, Francuska i Rusija. Na festivalu je dosad nastupilo više od 50 raznih izvođača iz oko 15 zemalja sveta kao što su Argentina, Nemačka, Sjedinjene države,  Kanada i Velika Britanija. Festival je dosad pratilo oko 200 novinara, a o Refreshu su izveštavali svi vodeći crnogorski mediji, te značajan broj regionalnih, ali i nekoliko međunarodnih medija.

 

Refresh je u prve dve godine bukirao neke od najvećih zvezda klupske muzike kao što su Sharam Tayebi (Deep Dish), Hernan Cattaneo, Ian Pooley, Dave Clarke i drugi. Pored njih, na festivalu su nastupali i Ajs Nigrutin, Marčelo, Edo Maajka, Van Gogh, Cubismo…

 

Refresh festival se održava u kompleksu „Cattaro-Maximus“, koji se nalazi u srcu Starog grada Kotora, uvrštenog na UNESCO Listu svetske baštine. Kompleks se sastoji od luksuznog hotela „Cattaro“ sa restoranom i kazinom, restorana „Citadela“ i velike diskoteke „Maximus“, jedne od najbolje opremljenih u ovom delu sveta.

Popularni britanski turistički vodič „Rough Guides“, početkom godine je uvrstio Kotor i diskoteku „Maximus“ među devet najatraktivnijih turističkih destinacija koje treba posetiti u 2009. godini, svakako za vreme ovogodišnjeg Refresh festivala, od 30. jula do 2. avgusta.

 

 

{xtypo_rounded1}Počela prodaja ulaznica za Refresh 2009

Od 8. juna počela je prodaja četvorodnevnih ulaznica za ovogodišnji Refresh festival i to po prvoj, promotivnoj ceni od 39 evra u Crnoj Gori, odnosno 3700 dinara u Srbiji.

Sledeća pretprodajna cena biće 44 evra ili 4200 dinara. Broj ulaznica po ovim cenama je veoma ograničen. Cena ulaznica u redovnoj prodaji biće 49 evra ili 4700 dinara.

 

Ulaznice se prodaju u svim T-Centrima Crnogorskog Telekoma i Gigstix prodavnicama u Beogradu i Novom sadu, ali i putem sajtova Gigstix.com i Refreshfestival.com .{/xtypo_rounded1}