Home

VESTI

Objavljena nova imena za BPM festival!

No Comments Festival

BPM festival sa ponosom najavljuje prvu etapu imena povodom njihove evropske premijere koja će se održati u Portimaou i Lagoi u Portugalu,u periodu od 14 – 17.septembra.

Fokusiraće se na slavljenje svetski poznatih “ underground “ talenata, a potvrđena imena za učestvovanje na BPM festivalu u Portugalu uključuju Richie Hawtin, Seth Troxler, Carl Craig, Dubfire i mnoge druge.

Kao veoma poštovan vodeći autoritet u dance muzici, BPM – ov najnoviji poduhvat dovodi odabrane pionire žanra i posmatrače koji su zajedno okupljeni od strane partnera događaja koji će biti najavljeni kasnije.

Sa sertifikovanim selektorima poput Nicole Moudaber, Loco Dice i Jamie Jones, medju onima koji su potvrdili nastup, početni talas takodje vidi da BPM festival dočekuje poznata lica njihovom portugalskom izdanju poput Steve Lawler, Stacey Pullen i Lauren Lane. Britanski talenti Patrick Topping i Yousef u pratnji sa veoma popularnim duom Solardo, dok su B2B, redovni izvođači Mathias Tanzmann i David Squillace takodje prisutni.

Sa nešto više od 100 dana do početka, ovaj festival je na putu da postane veoma popularan dodatak evropskom kalendaru događaja. BPM festival je nastavio da privlači raznovrsnu i internacionalnu publiku tokom svog desetogodišnjeg postojanja, i imao je ulogu karike koja povezuje dj – ejeve i njihove fanove. Kako selidba u Portugal najavljuje novo poglavlje za BPM – ovu usko povezanu zajednicu, Portimao i Lagoa kao novi dom ovog festivala, nudi predivnu pozadinu njegove inaguracijske godine – pružajući peskovite plaže, blještavo sunce i zapanjujući pogled na Mediteran.

“Early bird“ i propusnice nivoa 1 su rasprodate, dok su ulaznice nivoa 2  dostupne na sajtu BPM festivala. BPM festival u saradnji sa Choice Festivals nudi samo smeštaj ili opcionalne pakete. Choice Holidays je takodje član ABTA i povezan sa ATOL – om. To znači da možete sa sigurnošću napraviti rezervaciju putem osigurane kompanije.

Paketi su veoma fleksibilni, nudeći na hiljade letova bilo gde u svetu. Takodje uključuju različite hotelske ponude koje bi odgovarale vašim zahtevima i budžetu.