Home

VESTI

Nulti dan Sonus festivala uz FUSE ekipu iz Londona

No Comments Festival Sonus

Sonus festival 2018 18 – 23. avgust 2018, plaža Zrće, otok Pag!

Nulti dan Sonus festivala po prvi put u klubu Noa uz FUSE ekipu iz Londona!

Sonus festival je ove godine pripremio i nulti dan festivala koji će se 18. avgusta po prvi puta održati u NOA Beach klubu na paškoj plaži Zrće.  Za muzicki program na specijalnom otvaranju festivala biće zadužena svetski poznata FUSE ekipa iz Londona predvođena Enzom Siragusom i njegovim gostima Archie Hamiltonom, Rosskom i našim Marianom Mateljanom. Cijele noći pod otvorenim nebom, samo par metara od Jadranskog mora, posetioci će moći plesati uz zvuk FUSE ekipe koji su zaslužni za neke od najboljih afterpartyja na Sonusu, ali i organizaciji odličnih vlastitih partija sirom sveta kao što su Fuse OFF Sonar party nedavno održan u Barceloni, FUSE večeri u klubu Amnesia na Ibizi, nastup na Mdrnty Cruise brodu, HYTE partyju na Amsterdam Dance Eventu i mnogim drugim.

Nakon otvorenja 18. avgusta, Sonus festival će se nastaviti još 5 dana i 5 noći u klubovima Papaya, Aquarius I Kalypso do 24. avgusta kad će posetioci moći uživati u nastupu više od 70 izvođača svetske elektronske scene danas.

Uz najveća svjetska imena kao što su Maceo Plex, Marco Carola, Loco Dice, Sven Väth, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Jamie Jones, Seth Troxler, Adriatique, Âme DJ, Dixon, Peggy Gou, Rødhåd, Pan-Pot, Charlotte De Witte, Nastia i Amelie Lens, posetioci iz celog sveta su s razlogom proglasili Sonus jednim od 10 najbojih svetskih festivala u kolovozu par godina zaredom, a i hrvatski fanovi najboljim hrvatskim festivalom dvije godine zaredom.

Early bird i prvo izdanje ulaznica je rasprodato i trenutno su u prodaji dostupne povoljnije ulaznice za EX YU posjetitelje po cijeni od 670 kuna (€90), putem naših online shopova Entrio.hr, Ticketshop.hr ili TISAK Media prodajnih mjesta.

Ako ste u potrazi za smještajem za vreme trajanja festivala, posetite web stranicu festivala i odlučite se za kamp, apartman ili hotel koje nude Sonus travel partneri www.sonus-festival.com/journey/accommodation

Sonus festival je lansirao i vlastiti kanal na Viberu gde fanovi mogu besplatno downloadati posebno izdanje Sonus stickera [www.vb.me/sonusstickers], priključiti se službenoj Sonus zajednici [www.vb.me/sonus2018community] ili putem Sonusovog Viber Chat Bota, komunicirati s više od 200.000 fanova Sonusovog Viber Chat Bota diljem sveta, ali i kupovina ulaznica za festival [www.vb.me/sonus2018chatbot].

Facebook // Event // Instagram // Ulaznice // Viber

Early birds ulaznice: RASPRODANE

Povoljnije ulaznice za EX YU posetioce:

www.sonus-festival.com/tickets/ex-yu-croatian

 

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,