Home

VESTI

Nove cene karata za Šabački letnji festival

No Comments Festival

Nove cene karata za Šabački letnji festivalKarte za Šabački letnji festival od 1. jula po novim cenama! Počinje prodaja dnevnih ulaznica za ŠLF. Ulaznice za 14. izdanje Šabačkog letnjeg festivala, koji će se održati od 29. do 31. jula na prostoru Starog grada i Šabačke tvrđave, od 1. jula se mogu nabaviti po novim cenama.

   

Nova cena festivalske karte, koja će važiti do 15. jula, iznosi 1000 dinara i obezbeđuje ulaz na sva tri dana festivala i tri gratis konzumacije.
   

Kamp ulaznica iznosi 1800 dinara i uključuje festivalsku kartu, tri noćenja u kampu i tri besplatna pića na festivalu, a u prodaju su puštene i dnevne karte po ceni od 400 dinara i uz njih će se na festivalu dobijati jedno besplatno piće. Karte se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa i DD Ticketa u Srbiji i regionu, kao i putem njihovih sajtova.

Na prostoru Šabačke tvrđave i Starog grada, smenjivaće se tokom tri dana regionalne muzičke zvezde na dve, umesto dosadašnje jedne bine.

 

 

 Nove cene karata za Šabački letnji festival

Nove cene karata za Šabački letnji festival

 

 

Na Jelen Main Stage-u, između ostalih, nastupiće Bajaga i instruktori, Hladno pivo, S.A.R.S., Zvonko Bogdan, Who See, Marčelo i Napeti Quintet, Ničim izazvan, V.I.P., Atheist Rap. Na MTV Party Areni svoje DJ setove „vrteće“ Darren Emerson, Marko Nastić, Lea Dobričić, Martijn Ten Velden, The Beatshakers, Calvera & Manya i GroovyMan i mnogi drugi…

 

Pokrovitelj festivala je Grad Šabac, dok je MTV organizator manifestacije. Novi koncept i program ovogodišnjeg izdanja ŠLF-a možete videti na stranicama:

www.sabackiletnjifestival.com

www.facebook.com/sabackiletnjifestival,

www.instagram.com/sabackiletnjifestival