Home

VESTI

Nova imena Sea Dance Festivala!

No Comments Festival

Nova imena Sea Dance Festivala!Nakon vrhunske zabave na EXITu na Petrovaradinskoj tvrđavi, najbolji evropski festival se nastavlja u ritmu velike EXIT avanture u vidu Sea Dance festivala koji će biti održan od 15. do 17. jula na jednoj od najlepših plaža Jadrana, na plaži Jaz.

 

Na ovogodišnjoj glavnoj bini festivala pored nastupa najvećih zvezda svetske muzičke scene, Jamiroquaia, Underworld i EXAMPLE live, očekuju vas koncerti svetskih muzičkih zvezda i regionalnih miljanika publike. Na Sea Dance dolaze KLINGANDE, TARA MCDONALD, JUAN ATKINS, KIRIL DJAIKOVSKI FT. TK WONDER, BAD COPY, DARKWOOD DUB, EDDY™, EYESBURN, RAMBO AMADEUS, URBAN&4 i WHO SEE. (VIDEO)

  

Iza imena KLINGANDE krije se dvadesetčetvorogodišnji Francuz Sedrik koji predstavlja jedno od najpopularnijih novih imena elektronske scene! Svetski uspeh ovom mladom sastavu je doneo veliki hit “Jubel”, koji je za kratko vreme dostigao preko 40 miliona pregleda na Youtubeu. Kilngande svojim magičnim nastupima širom sveta osvaja publiku, ali i ženska srca svojim jedinstvenim spojem haus muzike i saksofona. Deo svoje magije podeliće s publikom Sea Dance festivala u utorak, 15. jula, njegov nastup predstaviće savršeno finale večeri na kojoj će nastupiti glavna zvezda festivala Jamiroquai. Njima će se istog dana pridružiti “svetski megacar” RAMBO AMADEUS

Jedan od najpoznatijih elektronskih muzičara s Balkana, Makedonac Kiril Džajkovski, dolazi na morsko izdanje EXITa drugog dana festivala sa harizmatičnom pevačicom u sastavu KIRIL DJAIKOVSKI ft. TK Wonder (MK/USA). Kiril je poznat po zanimljivoj fuziji elektronske i tradicionalne makedonske muzike, sa izrazitim uticajima romskih duvačkih instrumenata.

 

Njemu se drugog dana festivala pridružuje britanski DJ, producent i radijski voditelj, Eddy Temple-Morris aka EDDY™. Eddy redovno nastupa na rock, electro i indie crossover večerima širom Velike Britanije i Evrope, a poznati su i njegovi nastupi sa  The Prodigy i Pendulum na njihovim britanskim turnejama. Uz njih, drugog dana nastupiće i publici omiljeni elektro pop bend, LOLLOBRIDGIDA, kao i jedan od najuticajnijih hardkor/rege sastava u regionu, EYESBURN. Impresivnom lajnapu pridružuju se dobitnici MTV nagrade i najbolji novi crnogorski bend, WHO SEE i kontroverzni, nemilosrdni, najpopularniji srpski hip hop trio, BAD COPY.

 

 

 Nova imena Sea Dance Festivala!

Kiril Djaikovski ft. Tk Wonder

 

 

Neverovatni vokal dens muzike, TARA MCDONALD, poznata po svojim hitovima i saradnjama sa Armandom Van Heldenom ("MyMyMy"), Axwellom ("Feel the Vibe"), Davidom Guettom ("Delirious") i  Afrojackom (“Pandemonium”), pridružuje se u četvrtak, 17. jula razigranom programu Sea Dance festivala!

 

Za treći dan festivala zakazan je i nastup oca techno muzike, JUANA ATKINSA! Atkins je DJ i producent iz Detroita, a uz Derricka Maya i Kevina Saundersona član čuvene Belleville trojke, ekipe koja je direktno zadužena za nastanak Detroit tehna, dok sam Atkins kumuje pojmu "techno". Sa više od 20 izdanja tokom više 30 godina karijere i nebrojeno nastupa u svim krajevima sveta, Juan Atkins danas predstavlja pojam pravog DJa u očima sladokusaca elektronske muzike.

 

Isti dan nastupiće harizmatični hrvatski umetnik Damir Urban, koji nastupa u sastavu URBAN&4.  Na finalu festivala očekuje nas i nastup čuvenog sastava DARKWOOD DUB!  Beogradski rock alternativci koji postoje još od 1988. godine podsetiće svoje obožavatelje zašto ih prate još od njihovog prvog albuma Paramparčad.

IMAŠ KARTU ZA EXIT? DOĐI I NA MORE!

Za sve kupce ulaznica za EXIT festival, obezbeđena je posebna ponuda za SEA DANCE! Svi vlasnici karte za EXIT će od petka, 20. juna u podne, pa sve do ponedeljka, 30. juna u ponoć, putem sajta www.gigstix.com moći da poruče trodnevni komplet ulaznica za SEA DANCE festival po poklon ceni od 1500 dinara i uštede 55% u odnosu na redovnu cenu ulaznice za SEA DANCE!

Iskoristi ovu sjajnu priliku i provedi leto uz EXIT avanturu! Više informacija na www.gigstix.com.

 

 

Nova imena Sea Dance Festivala!

Urban&4

 

 

ULAZNICE
EXIT Avantura (EXIT+Sea Dance): 6.990 din
EXIT: 5.990 din
EXIT jednodnevne: 2.490 din
SEA DANCE: 3.390 din

Studenti i srednjoškolci:
EXIT: 5.490 din
EXIT Avantura (EXIT+Sea Dance): 5.990din

TURISTIČKI PAKETI: TURISTIČKI PAKETI, KOJI OBUHVATAJU ULAZNICU, PREVOZ I SMEŠTAJ DOSTUPNI PO PROMO CENAMA, VIŠE INFORMACIJA www.exitfest.org.