Home

VESTI

Nova akcija INmusic festivala “Daj pet karata”

No Comments Festival

Nova akcija INmusic festivala "Daj pet karata"Legendarni autobus iz filma "Ko to tamo peva" jedan je od najdražih publici rekvizita na INmusic festivalu, a kultna scena koja se u njemu odigrala ostvariće se na ovogodišnjem festivalskom izdanju – ovoga puta sa pozitivnim ishodom.

  

Nova akcija "Daj pet karata" omogućava kupovinu 4 +1 festivalske ulaznice što znači da za četiri kupljene ulaznice festivalske petu dobijate besplatno! Sjajna je to prilika za povoljniju kupovinu pa svima koji još uvek nisu nabavili svoju ulaznicu savetujemo da što pre okupe prijatelje i zajedničkim snagama uštede novac.

   

Akcija traje do 14. juna Paket ulaznica može se naručiti online putem sistema Entrio kojem se može pristupiti sa internet stranice i Facebook profila INmusic festivala. Ovde su od ove godine dostupni i jednodnevne ulaznice po promotivnoj ceni od 250 kuna, a mogu se kupiti i u prodavnicama Tisak media centra u Zagrebu. Popust putem vaučera omogućava generalni pokrovitelj festivala Ožujsko pivo, a kako ga možete ostvariti proverite na internet stranici INmusic festivala.

 

Još ćemo jednom podsetiti šta vas sve očekuje na ovogodišnjem INmusic festivalu. Jedan od najvećih novih britanskih bendova Arctic Monkeis, legende pank rocka Iggi And The Stooges, britanski indie velikani Bloc Parti, jedan od najpopularnijih britanskih izvođača elektronske muzike Basement Jakk, izuzetno uspešan indie rock bend Editors, jedan od najdugovečnijih nezavisnih punk bendova NOFKS i australijski hard rock bend Airbourne predvode listu ovogodišnjih izvođača. U sklopu ETEP programa na festival stižu A Tois Orchestra, Mile Me Deaf te Rangleklods, au sklopu CEETEP programa očekuju vas nastupi grupa Conkuering Lion te Moveknovledgement. Nastupit će i Stealing Sheep, Dikta, Team Ghost, SARS, Frenkie, Dža ili Bu, Atheist Rap, a domaće snage predstavljaju Gatuzo, She Loves Pablo, Radio Aktiv, Dosh Lee, Antenat i Mašinko. Ne smemo zaboraviti ni na mladi zagrebački bend Achromatic Attic koji je pobedio na konkursu "Zasviraj sa Žujom" kao ni na britanski bend Roger The Mascot koji je svoj nastup izborio na konkursu "All about the music". Putem konkursa na internetskom servisu muzičkom ReverbNation, svoj su nastup među više od 1600 prijavljenih bendova zaslužili Shoshin iz Velike Britanije te The Dead Heavis iz Irske.

 

 

 Nova akcija INmusic festivala "Daj pet karata"

Nova akcija INmusic festivala "Daj pet karata"

 

 

Osim odličnih bendova, sve posetioce čekaju i zanimljivi dodatni sadržaji. Moći ćete pogledati pozorišne predstave u INteatru povered bi Splitska banka, uživati u DJ programu Šume Striborove, zabavljati se na velikoj drvenoj instalaciji Rockin 'horse, plesati do jutra na Balkan partiju ili pevati na Retro partiju, uživati i odmarati se u Nargila Chill Out Baru ili uz ljudski džuboks odabrati svoju plailistu. Za potpuni vizuelni doživljaj pobrinuće se inovativne umetničke instalacije, a na ulazu u festivalski prostor dočekat će vas pobednički rad "Soundmill" mlade akademske kiparice Alme Selmanović s konkursa za umetničko uređenje inovacija. Dobra muzika i dobra atmosfera te još pokoje iznenađenje organizatora osiguraće najbolji početak leta na INmusic festivalu.