Home

VESTI

Nokia Papaya Day&Night festival 2011

No Comments Festival

Nokia Papaya Day&Night festival 2011

Letna party groznica u novaljskoj Papayi nastavlja se u sredu početkom dugo iščekivanog Nokia Papaya Day&Night Festivala.

Axwell, Beltek, Mario & Aljosha, Markus Schulz, Freemasons i Chris Lake idućih će dana zapaliti plažu Zrće.

Nakon vikenda ispunjenog nastupima muzikih velikana Armina Van Buurena i Fatboy Slima, novaljska PAPAYA nastavlja u žestokom ritmu. 

 

Hiljade gostiju pristižu na ostrvo kako bi od sutra plesali u ritmu NOKIA PAPAYA DAY&NIGHT Festivala koji traje od 13 – 16. 07. 2011. 

 

 

 Nokia Papaya Day&Night festival

Nokia Papaya Day&Night festival

 

«Naši su nastupi godinama proglašavani za najbolje žurke leta u PAPAYI. Pun sam energije i jedva čekam plesati sa hrvatskim fanovima u sredu. Za ovaj sam se nastup posebno pripremao i očekujte žestoku svirku do svitanja zore.» izjavio je DJ Axwell, član megapopularne Swedish House Mafie.

NOKIA PAPAYA DAY&NIGHT Festival svake je godine poseban i publici jedan od najdražih.

Novost je da su Nokia i PAPAYA posebno za ovaj festival i čitavu sezonu pripremili potpuno besplatnu aplikaciju na Ovi Store-u koja će za sve fanove biti uskoro dostupna. Aplikacija će donositi razne ekskluzivne vesti i najave, posebne popuste vezane za PAPAPYINU festivalsku sezonu, ali će onim najvernijim fanovima nuditi niz pogodnosti poput: „Meet&Greet sa izvođačima“, „VIP tretman u klubu PAPAYA“, razni pokloni i nagrade.  

 

 

 Nokia Papaya Day&Night festival

Nokia Papaya Day&Night festival

  

U četvrtak 14. jula publici će se predstaviti domaće DJ snage, Aljosha, Mario i Beltek.  U petak 15. jula na Dj pozornici pojaviće se po drugi puta amerikanac Markus Schulz, koji je nakon prošlogodišnjeg fenomenalnog nastupa jednostavno morao biti ponovno potvrđen.

Tradicionalno, najveći popodnevni party isključivo pripada sad već pravim Papayinim ambasadorima, britanskom dvojcu Freemasons koji i ove godine nastupaju poslednjeg dana festivala u subotu 16. jula od 16 sati.

NOKIA presents PAPAYA DAY&NIGHT u subotu 16. jula u večernjim satima zatvoriće sjajni Chris Lake kojem je ovo drugi nastup u PAPAYI ovog leta.   

 

 

Više informacija na:
www.papaya.com.hr