Home

VESTI

NOFX stizu na INmusic festival 2013

No Comments Festival

NOFX stizu na INmusic festival 2013Jedan od najdugovečnijih, najpopularnijih i najuspešnijih nezavisnih punk rock bendova 25. juna stiže na INmusic festival! NOFKS upravo ove godine slave 30. godišnjicu postojanja, a na listi gradova u sklopu slavljeničke turneje potvrđen je Zagreb.

   

Biće to njihov prvi koncert u glavnom gradu, a žestoki će zvukovi očito dobro prodrmati Jarun jer su svoj nastup na ovogodišnjem INmusic festivalu već potvrdili legendarni Iggi and the Stooges.
  

A studentima i srednjoškolcima koji u ovo doba godine muku muče s ispitima prenosimo još jednu važnu obaveštenje. INmusic festival daruje vam popust pri kupovini ulaznice! Želite li svoju ulaznicu nabaviti za samo 299 kuna, posetite internet stranicu INmusic festivala te ostavite svoje podatke. Na vašu e-mail adresu zatim stiže vaučer kojim u prodajnim mestima Tisak media centra ostvarujete popust.

 

NOFKS je osnovan u Kaliforniji, a iako se postava kroz godine menjala, od 1991. godine bend sačinjavaju "Fat" Majk Burkett za mikrofonom i bas gitarom, Aaron "El Hefe" na glavnoj gitari, Erik "Smelli" Sandin na bubnjevima i Eric Melvin na ritam gitari. Vrhunac popularnosti doživeli su sredinom 90-ih godina svojom mešavinom punk rocka, skate punka te ska elemenata. Mnoge ih osobine razlikuju od sličnih bendova. Nikad nisu potpisali ugovor sa nekom velikom diskografskom kućom, a ponude televizijskih kanala kao što su MTV ili VH1 redom su odbijali. Svirke "iz gušta" a ne iz potrebe prepoznala je publika širom sveta pa su i bez podrške mainstream medija stekli ogromnu popularnost i dosad prodali više od 6.000.000 albuma. Misao vodilja benda do danas se nije promenila pa od njihovog nastupa na INmusic festivalu možemo očekivati dobar zvuk, energičnost, šarenilo i zabavu te nezaobilazno poganje uz hitove poput "Leave It Alone", "Bob", "Linoleum", "The Longest Line" , "Murder The Government", "Ve Called it America" …

 

 

 NOFX stizu na INmusic festival 2013

NOFX stizu na INmusic festival 2013

 

 

Ulaznice za INmusic festival 2013 po redovnoj ceni od 349 kuna prodaju se u svim poslovnicama Tisak media centra u Zagrebu, Dubrovniku, Hvaru, Karlovcu, Makarskoj, Opatiji, Osijeku, Pazinu, Požegi, Puli, Rovinju, Sisku, Slavonskom Brodu, Splitu, Varaždinu , Velikoj Gorici te Zadru (tačne adrese proverite na internet stranici INmusic festivala). Ulaznice se mogu i naručiti putem Tisak media vebshopa nakon čega će biti dostavljene na vama najbliži kiosk Štampe. Budući da su organizatori i ove godine publici poklonili nulti dan, festival će se održati od 24. do 26. juna Line-up je tek na početku, a imena novih potvrđenih izvođača doznat ćemo uskoro.
 
Diskografija:
Liberal Animation (1988)
S&M Airlines (1989)
Ribbed (1991)
White Trash, Two Heebs and a Bean (1992)
Punk in Drublic (1994)
Heavy, Petting Zoo (1996)
So Long and Thanks for All the Shoes (1997)
Pump Up the Valuum (2000)
The War on Errorism (2003)
Wolves in Wolves' Clothing (2006)
Coaster (2009)
Self Entitled (2012)

www.facebook.com/pages/NOFX-Official-Page/180985116576
www.nofxofficialwebsite.com/