Home

VESTI

Nisville Jazz letovanje

No Comments Festival

Nisville Jazz 2009Nišville Jazz Festival (12 – 15. avgust) će i ove godine posetiocima iz drugih gradova i okolnih država ponuditi mogućnost mini džez letovanja.

 

„Četiri dana u Nišu i četiri noći na Nišvilu“ za samo 100 eura, u šta je uračunat komplet ulaznica za sve četiri festivalske večeri i pun pansion (smeštaj i tri obroka dnevno) u dvokrevetnim sobama studentskog hotela kod tehničkih fakulteta u neposrednoj blizini niške Tvrđave.

 

Kako je potvrđeno, na Nišvil jazz festivalu će između ostalih nastupiti: Solomon Burke, Roy Hargrove, Benny Golson, De Phazz, Steve Hackett, Terje Rypdal, Manu Dibango, Georgie Fame… 

 

Uplatu za ovaj paket treba izvršiti na žiro račun br. 310-159469-16

( Nišville D.O.O. – Bulevar Dr. Zorana Đinđića 58a, 18000 Niš ) u iznosu od 100 eura u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu na dan uplate, svrha doznake – Jazz Letovanje, a nakon toga skeniranu uplatnicu sa validnim ličnim podacima poslati na mail ticket@nisville.com . Nišville će kupcima kao dokaz uplate poslati vaučer, kojim će kupci (uz original uplatnice) moći da podignu komplete i prijave se u Studentskom domu.

 
 
Nisville Jazz 2009
Nisville Jazz 2009
 

Za sve korisnike ovog “paketaranžmana” biće obezbeđen besplatan prevoz autobusima na relaciji Beograd – Niš – Beograd.

Detaljnije informacije o prevozu , kao i o načinu preuzimanja kompleta ulaznica.

– biće objavljene naknadno na sajtu www.nisville.com  a moći će da se dobiju i putem maila ili na telefon 018 533 022.