Home

VESTI

Mountain Music Fest na Divčibarama

No Comments Festival

Mountain Music Fest na DivčibaramaValjevsko leto od ove godine biće bogatije za još jednu manifestaciju – Mountain Music Fest.
 
Ljubitelji planina, muzičkih festivala, avantura, rekreacije i zabava u prirodi, ovog leta imaće sjajnu priliku da učestvuju u mnogobrojnim sadržajima koji se pripremaju za prvi pravi planinski festival – Mountain Music Fest. Festival će biti održan 20. avgusta u auto-kampu „Breza“ na Divčibarama pod sloganom – Udahni zvuk.
  

Oko festivala okupljena je grupa mladih entuzijasta koji imaju različita interesovanja, vole izazove, obožavaju prirodu i imaju zajedničku želju i spremnost da grad Valjevo i Divčibare promovišu u novi kulturno-sportski i turistički centar Srbije.

 

 

 Mountain Music Fest na Divčibarama

Mountain Music Fest na Divčibarama

 

Tokom dana na Music Stage-u nastupiće bendovi Nuur i Rezzedo, majstor usne harmonike Pera Joe i kamerni hor. Veče je rezervisano za Irie Fm – bend koji je 2012. na najprestižnijem reggae festivalu Rototom osvojio nagradu za najbolji mladi evropski reggae bend.

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=WIfeYA2zFfE|width=450|height=364{/mgmediabot2}
MOUNTAIN MUSIC FESTIVAL

 

 

Uporedo sa muzičkim programom posetioci će imati priliku da učestvuju u brojnim dodatnim sadržajima i radionicama: Avantura park, Orijentiring, Sherwood forest, Yoga livadica, Astro Stage, Otvoreno osmatralište, Uz pivo sa naučnikom i Gastro kutak. Za najmlađe je organizovana radionica – Divčibarski kaleidoskop.

 

 

Mountain Music Fest na Divčibarama

Mountain Music Fest na Divčibarama

 

 

Festival se otvara u subotu, 20. avgusta 2016. u 12 časova i traje do 22 sata. Karte će se prodavati na samom festivalu, a cena karte biće 200 dinara.

Više informacija o događaju možete videti na našem Facebook profilu: www.facebook.com/mountainmusicfest