Home

VESTI

Mini reDISCOver festival at TUbe

No Comments Festival

Mini reDISCOver festival at TUbe

Mini festival reDISCOver je novina u klubskom svetu. Za tri dana na festivalu će se predstaviti kako domaći tako i strani umetnici iz sveta elektronske muzike.

 

Prvi dan nastupaju Evidence (nova dub step atrakcija iz Beograda), Mistake Mistake koji ovom prilikom predstavljaju novi spot sa jamajkanskim MC-em King Ali Baba-om, kao i Sevdah Baby. Za DJ program zaduženi su legendarni LTJ Bukem i MC Conrad koji će publiku zabavljati do samog kraja programa.

Drugi dan festivala rezervisan je za mr.Wiggle himself, rezidenta londonskog Fabric-a Terry Francis. Od domaćih stučnjaka za dekove će stati Deki Miličević, Miloš Pavlović & Peppe

Treći dan predstavljaju se Shapeshifters-i iz Londona. Dvojac koji je sa Lola's Theme osvojio top liste širom sveta još jednom će demonstrirati znanje za dekovima i savršenu selekciju House muzike. Podrška sa domaće strane su Pookie & Floyd. 

 

Mini reDISCOver festival at TUbe  Mini reDISCOver festival at TUbe

 

Cena pojedinačnih ulaznica je 300 dinara i kupuje se od 22h na vratima kluba, dok je cena narukvice za sva tri dana festivala 500 dinara.