Home

VESTI

Millok, Freaky Funk i Serhi na Refreshu

No Comments Festival

Millok, Freaky Funk i Serhi na RefreshuPobedniku ovogodišnjeg konkursa EXIT festivala za nastup na Dance Areni, Nikšićaninu Freaky Funk aka Nikoli Jovićeviću, pripala je čast da svojim setom otvori plesni podijum Refresh festivala.

On će zavrteti svoje ploče u petak 04. avgusta, kao uvertira pred nastup jedne od najvećih zvezda haus zvuka Felixa da Housecata.

 

U vodama elektronske muzike Nikola Jovićević je još od kraja 90-ih, a svi ljubitelji tech house uživaće u njegovom setu koji je pripremio za Refresh festival. Ovaj mladi DJ je u martu objavio EP “Just Visiting”, a nedavno je potpisao i ugovor sa američkom izdavačkom kućom za novi EP koji će se naći na tržištu krajem 2011. godine.

 

 

 Freaky Funk
Freaky Funk

 

Nikšićanin Šćepo Nikčević aka Dj Serhi, zaljubljenik u tehno zvuk, imaće priliku da, takođe nastupi prve večeri festivala. Muzika je oduvijek bila njegova strast. Kao osnovac svirao je bubnjeve i klavijaturu.

Sa samo 11 godina počeo je da upoznaje svijet elektronske muzike a među prvim diskovima koje je dobio na poklon našli su se radovi Džefa Milsa, Huana Atkinsa, Kevina Saundersona, Majka Banksa i brojnih istaknutih DJ zvijezdi. Sa 17 godina je počeo da nastupa, a do sada je imao priliku da se predstavi na brojnim festivalima. Njegov set varira od energičnog minimala, do melodičnih linija tehno i hard tehno bita.

 

 

 Millok
Millok

 

Na scenu trećeg dana Refresh festivala, popeće se i podgoričanin Milo Kekić aka Millok. Zajedno sa karijerom DJa, posvetio se i produkciji. Tokom ljeta 2009. godine u društvu sa kolegom Casey Gray, i kasnije sa Vladom Ašanin, izdao je dva singla za Sabb’s Nulogic Records i Beatfreak records.

 

 

 

Više informacija:

www.refreshfestival.com