Home

VESTI

Milinka Radišić donosi duh Indonezije u penu!

No Comments Festival

Milinka Radišić donosi duh Indonezije u penu!Sudbina uspešnog di-džeja iz Indonezije, Milinke Radišić, uredila je da ona prvo postane poznata širom svoje zemlje i sveta, pa da tek onda upozna svoje korene. Indonežanka srpskog porekla stekla je planetarnu slavu pre nekoliko godina, a nedavno je postala popularna i u zemlji svog oca, Srbiji.

   

Milinka će uskoro i nastupiti pred svojim zemljacima, i to kao jedan od hedlajnera predstojećeg Guarana Foum festa, koji se u Areni održava prvog septembra.
  

"Biće to sjajno penušavo veče i verujem da ćemo svi biti mokri do gole kože! Ono što ja mogu da obećen jeste odličan muzički set, a ako je suditi po iskustvu mojih kolega koji su na ovom festivalu nastupili prethodnih godina, očekuje nas noć magične zabave", kaže Milinka.

Pored Indonežanke, u peni će se naći i Arno Kost, Aleks, Gaudino, Ralf Gud, Kurd MaverikA, Daren Emersona,  Ralf Gud,Dejv Flojd ,Pantelis ,Felipe Simo i drugi.

 

 

 Milinka Radišić donosi duh Indonezije u penu!

Milinka Radišić donosi duh Indonezije u penu!

 

 

Karte za ovaj muzicko-scenski spektakl se mogu  kupiti na blagajni Beogradske Arene , preko Card Servis-a, u Dom Sindikata,tržnom centru "Ušće"  i još u 60 mesta u Srbiji i regionu.

Cena karte u promotivnom periodu iznosi 1599 din, dok će regularna cena iznositi  2200 din.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=oeEIpld2HTQ|width=450|height=364{/mgmediabot2}

 Milinka Radisic – No Time For This! (Original Mix)

 

 

Više informacija možete naći na zvaničnom sajtu festivala www.belgradefoamfest.com