Home

VESTI

Makedonija ove nedelje dolazi na Dorćol

No Comments Festival

Makedonija ove nedelje dolazi na DorćolKlub KPTM nastavlja sa dobro poznatom koncepcijom sjajnih jutarnjih žurki, a ove nedelje od četiri sata ujutru u najpopularnijoj dorćolskoj bašti nastupiće Alex Acid i DJ Apostolski iz Makedonije.

 

Nakon Grčke u grad nam stiže i Makedonija uz sjajan i kvalitetan elektronski zvuk momaka koji stoje iza Drop Series-a, kolaborativne i event organizacije koja okuplja nekoliko talentovanih DJ-eva i producenata iz Skoplja koji zagrevaju dancefloor do usijanja.

 

 

 

 Makedonija ove nedelje dolazi na Dorćol

Makedonija ove nedelje dolazi na Dorćol

 

Lineup:

Viktor Apostolski se od svoje 18-e bavi DJ-ingom a do sada je već napravio zavidnu internacionalnu karijeru nastupajuću na festivalima kao što su Love Fest (2013/2014) Exit I Tresor: NewFaces. Jedan od retkih DJ-eva sa muzičkom diplomom produkcije.

Aleksandar Krstevski (Alex Acid),
takodje iz Skopja, deo je makedonske underground scene proteklih 6 godina. Baziran na techno I house zvuk inspirisan pionirima muzičke scene sa kraja 90-ih kada počinje sa sakupljanjem muzike I građenja svog seta kroz varijacije house I techno traka sa dominiranjem klasicnog roland 303 acid bass line-a.

Više informacija na našoj facebook event stranici:
https://www.facebook.com/events/818106834986151/