Home

VESTI

Luminize nastupaju Belgrade Beer Fest-u

No Comments Festival

Luminize nastupaju Belgrade Beer Fest-uČetiri energične devojke Matilda, Marcela, Irena i Tea članice benda – Luminize, će svirati poslednjeg dana beogradskog Beer Fest-a, u nedelju 23. avgusta nakon nastupa Kikija Lesendrića i Pilota. Luminize će nastup započeti upravo sa Kikijem Lesendrićem, kada će i premijerno predstaviti njihov zajednički singl.
  

Debi album sastava Luminize očekujemo na jesen, a na albumu će se naći i kolaboracija sa hrvatskim muzičarem Marin Jurić-Čivrom koji je takođe deo Universal Music familije.
 

Kako i sam naziv benda nagoveštava, Luminize zrače velikom energijom kojom obasjavaju svaku pozornicu na kojoj se nađu. Ove devojke su oformile bend posle upoznavanja u muzičkoj školi, nakon što je njihov profesor gitare osnovao boy bend, a inspirisane time i uz dalju profesorovu podršku su nastavile svoj dalji muzički razvoj. Ubrzo su usledili prvi uspesi i svetska rekognicija – koncerti širom Hrvatske, po okolnim zemljama pa čak i u Australiji.

Prvi singl koji nosi naziv “Kill It With Love” je objavljen za Universal Music u septembru prošle godine, kada su se preselile u Hag kako bi bile bliže svom produkcijskom timu i kako bi se u potpunosti posvetile svojoj karijeri. Drugi singl “Get It Back” je objavljen u martu ove godine i ušao je u top 5 MTV Domaćica liste.

 

 

 Luminize nastupaju Belgrade Beer Fest-u

Luminize nastupaju Belgrade Beer Fest-u

 

 

Nakon veoma uspešnih singlova, “Kill It With Love” i “Get It Back”, devojke najavljuju debi studijski album. Luminize su pokazale da je moguće probiti se i biti uspešan kao all-girl rok bend.