Home

VESTI

Sven Vath otvorio Lovefest sa više od 25 hiljada ljudi

No Comments Lovefest

Sven Vath otvorio Lovefest sa više od 25 hiljada ljudiOd otvaranja jubilarnog rođendanskog izdanja Heineken Lovefesta prošao je samo jedan dan, a već se nazire da će ovo biti najbolje izdanje u prvoj deceniji festivala ljubavi.

Na vatrenoj bini, koja je svojim audio-vizuelnim efektima sinoć bila potpuno impozantna Papa Sven dokazao je zašto sa ponosom nosi taj nadimak i očitao muzičku lekciju pred više od 25.000 ljudi, koji su i ove godine došli sa svih strana sveta.

 

Uz Sven Vath-a na Fire Stage-u u okviru Cocoon noći nastupili su i Ilario Alicante, Markus Fix i Daniel Stefanik. Prema rečima Daniel Stefanika za njega je sinoćni nastup bio najbolji u ovoj godini, dok je Markus Fix izjavio da je Lovefest oličenje tehno raja, a ljudi pred kojima je puštao najbolja masa na svetu.

 

 

 Lovefest 2016 - Sven Vath

Lovefest 2016 – Sven Vath
 

Isto su se osećali i Joey Anderson, kao i Delta Funktionen i Anthony Parasole, koji su na Smirnoff Energy Stage-u u potpunosti hipnotisali masu svojom muzikom.

Brejkersi ponovo rokali na Live bini
Na bini posvećenoj ljubiteljima gitarskog zvuka u rođendansko izdanje uveli su nas velikani domaće scene Rambo Amadeus i Partibrejkersi, kojima je ovo kao i pre dve godine bio jedan od najenergičnijih nastupa. Live bina je prvo festivalsko veče ugostila Samostalne Referente, Ritam Nereda, kao i mostarski sastav Zoster.

 

 

 Lovefest 2016

Lovefest 2016

 

Nastić, Milićević i Milosavljević danas na H2O bini
Pre večerašnjeg programa, svi posetioci Vrnjačke Banje imaće priliku da se zagreju na VodaVoda H2O bini gde nas danas od podneva, pa do 18h čeka magični trio Marko Nastić, Dejan Milićević i Marko Milosavljević.
 
Ben Klock i Ellen Allien otvaraju drugo veče na vatrenoj bini
Večeras od 21h na Fire Stage-u nastupiće Kid Kimi, Monosaccharide, Paranoid London, a najveće zvezde večeri biće Ben Klock i Ellen Allien. Jutro na Fire Stage-u čekamo uz Zenker Brothers.

 

 Lovefest 2016 - Cocoon ekipa, Fire stage

Lovefest 2016 – Cocoon ekipa, Fire stage

 

Hip-Hop veče na Live bini
Kao i prethodnih godina petak je rezervisan za hip-hop, a večeras na Live binu dolaze Edo Maajka, Marčelo, Iskaz, Stereo Banana, kao i kontroverzna Mimi Mercedez.

 

 

 Lovefest 2016 - Photo credits Marko Obradović Edge

Lovefest 2016 – Photo credits Marko Obradović Edge

 

Zamena narukvica od 18h
Za one koji nisu došli juče na festival, zamena karata za narukvice biće moguća danas od 18h, a ulaznice za festival mogu se kupiti samo na ulazu po ceni od 2.000 dinara za jednodnevne i 4.800 dinara za trodnevne propusnice. Ulaz je moguć svakog dana od 18h do 03h.

 

 

 Lovefest 2016

Lovefest 2016