Home

VESTI

Martin Buttrich 6. avgusta na Lovefestu

No Comments Lovefest

Martin Buttrich 6. avgusta na LovefestuJoš jedno veliko ime za deseto izdanje festivala ljubavi, Martin Buttrich 6. avgusta na Lovefestu!
  
U svojoj rođendanskoj godini Lovefest i dalje ne prestaje sa iznenađenjima, a ovog puta organizatori su na listu izvođača dodali još jedno veliko ime. Martin Buttrich, nemački di-džej i producent  6. avgusta dolazi u Vrnjačku Banju na Fire Stage.
 

  

Buttrich je kultno ime u svetu elektronske muzike, a klaberima širom sveta poznat je po svom izuzetnom talentu i umeću za di-džej pultom. Dokaz tome je i nominacija za Gremi nagradu 2003. godine i remix pesme Tori Amosa. Njegovo muzičko putovanje u vodama elektro zvuka počelo je ranih devedesetih godina, a danas više od dve decenije kasnije, zvuk Martina Buttricha je uvek svež i ispred vremena.

Zajedno sa svojim kolegom i di-džejom koga su beogradski klaberi imali priliku da čuju u prestonici, Loco Dice-om Buttrich vodi i razvija izdavačku kuću Desolat, čija se etiketa do sada našla na izdanjima izvođača među kojima su Mathias Kaden, Butch, Robert Dietz, Davide Squillace i mnogi drugi.

Uz Buttricha iste večeri na najvatrenijoj bini festivala nastupiće i dvojac Pan-Pot, Robert Dietz, kao i Marko Nastić, Dejan Milićević i Marko Milosavljević.

 

 

 Martin Buttrich 6. avgusta na Lovefestu

Martin Buttrich 6. avgusta na Lovefestu

 

 

Kupite karte na rate

Svim posetiocima koji žele da budu deo najvećeg do sada i jubilarnog izdanja Lovefesta, organizatori su omogućili kupovinu karata na tri rate, a ponuda važi i za akciju u okviru koje možete kupiti tri karte i četvrtu dobijate besplatno. Svi oni koji sebi žele da obezbede najbolji pogled na najveću festivalsku binu, VIP karte mogu kupiti po ceni od 39 EUR, a akcija je ograničena samo na prvih 100 kupaca. Ulaznice se mogu naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs.