Home

VESTI

Lovefest otkriva najmanju binu na svetu!

No Comments Lovefest

Lovefest otkriva najmanju binu na svetu!Heineken Lovefest otkriva najmanju binu na svetu! Više od 20 di-džejeva na skrivenoj bini za samo 99 ljudi!

Jedanaesto izdanje festivala još uvek nije ni počelo, a Heineken Lovefest je već opravdao svoj ovogodišnji slogan #NextLevel. Želeći da pokažu da uživanje na festivalu ne mora uvek da znači đuskanje u masi od nekoliko hiljada ljudi, organizatori su kreirali novu muzičku binu koja u svakom trenutku može da primi samo 99 najstrastvenijih klabera.

  

Prema njihovim rečima bina bi trebalo da pruži potpuno novo iskustvo ne samo posetiocima već i izvođačima, koji usred festivalske lokacije na kojoj je više desetina hiljada ljudi, u intimi specijalno uređenog prostora puštaju samo za najvatrenije fanove. Sa druge strane organizatori ističu da je kvalitet uvek bio ispred kvantiteta, a komfor posetilaca na prvom mestu, te je tako nastala ideja da se napravi bina u okviru koje će publika imati jedinstveno muzičko iskustvo.

Stage 99 će svako od festivalskih večeri predstaviti poseban koncept. Tako je prva noć rezervisana za beogradski festival Blender, a program će otvoriti Nikola Mihailović. Zvezda večeri biće XDB, simpatični di-džej koga se svi sećamo sa beogradskog Lovefest Energy vikenda. Na 99 Stage-u nastupiće i asovi domaće elektro scene Vlada Janjić i Gordan Paunović, a prvu noć zatvara Milovan Stojanović.

 

 

 Lovefest otkriva najmanju binu na svetu!

Lovefest otkriva najmanju binu na svetu!

 

 

Drugo festivalsko veče rezervisano je za Beyond House, beogradsku di-džej ekipu koju će predstaviti Damir Zekiri, Doo, Ognjem i di-džej Vitanov, a gost će im biti di-džej Zaltan.

Prestonički serijal žurki Reveolution poslednjeg festivalskog dana dovodi Miguela Bastidu, a domaća podrška biće Kid Kimi, Dee, Vuk Smiljanić i Nexie.

Čitava bina kreirana je u saradnji sa Gorkim Listom, koji kao svaki pravi guru dobre zabave sprema brojna iznenađenja za one koji budu posetili Stage 99.

 

 

Lovefest otkriva najmanju binu na svetu!

Lovefest otkriva najmanju binu na svetu!

 

 

Ako niste, potražite smeštaj već danas

Smeštaj u Vrnjačkoj Banji je gotovo rasprodat, a još pokoja soba može se naći u Lovefest hotelu, koji je smešten nadomak H2O bine. U potpuno renoviranom hotelskom kompleksu, posetiocima su na raspolaganju dvokrevetne i trokrevetne sobe, a više informacija mogu se naći na www.lovefest.rs.

Festival će biti rasprodat pre početka

Vrtoglava prodaja ulaznica dovela je do toga da će festival ljubavi biti rasprodat i pre početka. Zbog sigurnosti i lepog provoda svih ljudi broj posetilaca je ograničen, a broj karata sve manji. Ulaznice se još uvek mogu naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs ili kupiti u svim poslovnicama Eventima i Gigstixa! Da podsetimo, Heineken Lovefest počinje ovog leta trajaće od 3. do 5. avgusta u Vrnjačkoj Banji.