Home

VESTI

Bad Copy i Atheist Rap najavljuju 10. Lovefest

No Comments Lovefest

Bad Copy i Atheist Rap najavljuju 10. LovefestVečeras počinje rođendanski vikend festivala ljubavi! Bad Copy i Atheist Rap najavljuju deseto izdanje Lovefesta!

  

Lovefest Live, rođendanska žurka festivala ljubavi, kojom će najaviti svoje deseto jubilarno izdanje, večeras počinje od 21h u beogradskom Hangaru (Knežopoljska 3).  

 

Drugi beogradski Lovefest Live 22. aprila u Beogradu ugostiće kontroverzni rep trojac Bad Copy, koji kako i sami kažu već generacijama od dečaka prave muškarce na nastupima u celom regionu. Atmosferu sa beogradskih ulica u dorćolski Hangar donosi dvojac VIP. Zajedno sa njima nastupiće i kultni Struka, jedan od ključnih izvođača balkanske hip-hop scene. Atheist Rap će noć začiniti pankom i podsetiti sve fanove Live bine na različite energije i muzičke pravce koje neguje. Na žurci će nastupiti i beogradski di-džej Jung B, kao i Jackie Dagger, jedan od članova sastava Mystic Stylez.

 

 

 Bad Copy i Atheist Rap najavljuju 10. Lovefest

Bad Copy i Atheist Rap najavljuju 10. Lovefest

 

 

U subotu, 23. aprila Lovefest Fire bina ugostiće miljenika fanova festivala ljubavi James Zabielu, a sa njim nastupiće i britanski di-džej Reset Robot. Domaća podrška biće Marko Milosavljević, kao i mlada nada beogradskog klabinga Aleksandra Duende.

 

Nova cena ulaznica

Ulaznice za beogradski Lovefest Weekend od danas se mogu kupiti po ceni od 1.090 RSD u svim poslovnicama Eventima i WIN WIN radnjama. Organizatori su najavili da će biti ostavljen i mali broj karata na ulazu, a za drugo veče Lovefest Weekend-a karte su već rasprodate. 

 

 

Bad Copy i Atheist Rap najavljuju 10. Lovefest

Bad Copy i Atheist Rap najavljuju 10. Lovefest

 

 

Lovefest 2016 biće održan od 4. do 6. avgusta u Vrnjačkoj Banji, a uskoro se očekuje i objava line-upa uz koji ćemo ove godine proslaviti deseti rođendan festivala ljubavi.