Home

VESTI

Konkurs za volontere na Nišville festivalu

No Comments Festival

Konkurs za volontere na Nišville festivalu

Nišville jazz festival koji se ove godine održava od 12. do 15. avgusta, raspisuje konkurs za 100 volontera!

 

Ovim potezom pružamo šansu, pre svega, mladima da steknu sjajno iskustvo i postanu deo velikog organizacionog tima.

 

Konkurs za prijave je otvoren od 28.juna do 15. jula a svi koji žele da se priključe i postanu deo tima mogu se prijaviti preko aplikacije na sajtu festivala.

 

 

U formularu je neophodno popuniti sva navedena polja, uz napomenu koja se odnosi na   polje angažovanja. Na raspolaganju su pozicije na workshop-u, press-u, tehnici, marketingu, prodaji, brendiranju i pozicije asistenta domaćina publike i muzičara. Za sve kandidate koji uđu u uži izbor biće organizovani intervjui i dodatna obuka.
 

 

Konkurs za volontere na Nišville festivalu
Konkurs za volontere na Nišville festivalu

 

 

Volonteri će imati obezbeđenu hranu, piće i ulaz i boravak u festivalskom prostoru XXVII Nisville festivalu i nakon završenog radnog vremena a po završetku festivala biće organizovana poseban koncert za sve volontere na kojoj će najangažovaniji biti posebno nagrađeni.  

Volonteri će kroz rad na festivalu imati priliku da razvijaju i sopstveni muzički ukus a i osećaj pripadnosti i korisnosti za zajednicu, humanitarni rad, a ujedno biće im i značajno za razvoj novih veština, timski rad, upoznavanje novih ljudi, poboljšanje znanja stranih jezika.

Volontiranje će trajati od 9. do 16.avgusta u smenama od najviše 8 sati po danu.

Sve dodatne informacije možete potražiti na [email protected]

Inače, među headlinerima ovogodisnjeg Nišville jayy festivala su i Solomon Burke, Benny Golson, Roy Hargrove, De Phazz, Manu Dibango, Djabe i Steve Hackett, Terje Rypdal…
 

 

 

 

Više informacija:

www.nisville.com