Home

VESTI

Konkurs za treći Demofest

No Comments Festival

Konkurs za treći DemofestU organizaciji agencije Aquarius Ogilvy, konkurs za učešće na trećem po redu festivalu Demofestu zvanično počinje sutra i trajaće tačno mesec dana.

“Demofest je postao prepoznatljivo ime u regiji. Uspjeli smo, u protekle dvije godine, da ga kvalitetno pozicioniramo kod ciljnih javnosti, da mu izgradimo pozitivan imidž. Čulo se nadaleko da smo dobri domaćini, tako da sam sigurna da ćemo i ove godine imati jako veliki broj prijavljenih bendova. Nagrade su i dalje odlične. To je sasvim dovoljno razloga da interes ne izostane,” istakla je Brankica Janković, direktorica festivala.

 

Bendovi se na konkurs mogu prijaviti putem zvaničnog sajta festivala, www.demofest.org  na kojem se nalazi prijava koju je potrebno detaljno ispuniti i zajedno sa dva demo snimka poslati na [email protected] Nepotpune prijave nećemo uzimati u obzir.

Prijava se nalazi pod kategorijom takmičari.

Jedini uslov koji svi bendovi koji žele da se prijave moraju da ispune je da do sada nisu izdali svoj materijal preko neke od legitimnih izdavačkih kuća.

Nakon završenog konkursa stručni žiri će izabrati 30 bendova koji će imati priliku da pred publikom nastupe na jednom od tri kvalifikaciona koncerta. Šest bendova će se u finalu boriti za prestižne nagrade.

 

 

 Konkurs za treći Demofest

 Konkurs za treći Demofest

 

 

Nagrade ovogodišnjeg  Demofesta su:

Prvo mesto – Produkcija mastera u profesionalnom muzičkom studiju. Dizajn i produkcija CD izdanja kao i umnožavanje istog , izdavanje albuma za teritoriju Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije, Slovenije i Srbije i kreativni koncept medijske kampanje koji uključuje kreiranje i produkciju muzičkog TV spota, TV i radio najava i drugih formata elektronskih medija.
Drugo mesto – binska oprema u vriednosti do 6.000 EUR
Treće mesto – binska oprema u vriednosti  do 3.000 EUR
Nagrada publike – binska oprema u vrijednosti do 1.500 EUR

 

Demofest će se ove godine održati od 21.jula do 24.jula na tvrđavi Kastel. Ovogodišnji festival će pružiti priliku regionalnim demo bendovima da pokažu snagu alternativne scene i na taj način se izbore protiv kulture šunda i kiča.

Za više informacija molimo kontaktirajte:

Brankica Stojanović, portparol Demofesta – + 387 66 981 654;

[email protected]

www.demofest.org