Home

VESTI

Konkurs Demofesta 04

No Comments Festival

Konkurs Demofesta 04Konkurs četvrtog po redu Demofesta, najvećeg takmičarskog festivala na našim prostorima, počinje u utorak, 01.02., i trajaće sve do 15.03.2011.godine.

 

Ovogodišnji konkurs donosi dodatnih 15 dana demo bendovima iz Makedonije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore koji žele da se za njihovu muziku čuje i van granica njihove vežbaone.

 

Propozicije konkursa podrazumevaju slanje 2 autorske numere u mp3 formatu, fotografiju benda i ispunjenu prijavu koja se nalazi na zvaničnom sajtu Demofesta (www.demofest.org) na e-mail adresu konkurs@demofest.org

Jedini uslov koji bendovi koji moraju prilikom prijavljivanja ispuniti je da nemaju zvanično izdanje preko neke od legitimnih izdavačkih kuća. Internet izdanja su dozvoljena. 

 

 

 Konkurs Demofesta 04

Konkurs Demofesta 04

 

„Na produžavanje konkursa smo se odlučili da bismo bendovima ostavili više vremena da se kvalitetno pripreme i na što bolji način predstave stručnom žiriju ali i da bi svi bendovi stigli da na vrijeme pošalju svoje prijave,“ rekla je Brankica Janković, direktor Demofesta.

Demofest će se i ove godine održati na tvrđavi Kastel i to od 27. do 30. jula. Ulaz će se od ove godine naplaćivati i to po simboličnoj ceni karte od 5 KM po večeri.

Više informacija o programu uskoro na www.demofest.org