Home

VESTI

Kompletiran program Warrior’s Dance Festivala

No Comments Festival

Kompletiran program Warrior's Dance FestivalaWarrior’s Dance Festival, predvođen bendom The Prodigy, biće održan se u subotu 15. septembra na Donjem gradu Beogradske tvrđave, prostoru koji je sa preko 1000 godina dugom istorijom svojevrstan muzej prošlosti Beograda, kao najlepši izabrao sam bend.
  

Tokom ekskluzivnog nastupa na glavnoj Warrior’s bini, The Prodigy će pored standardnog seta najvećih hitova, premijerno izvesti i nekoliko pesama sa novog albuma, radnog naziva “How To Steal A Jetfighter”.
  

Pored njih, prvi put kod nas, nastupiće i nova američka dubstep zvezda Skrillex, britanski duo Chase and Status će uz podršku MC Ragea uraditi DJ set, a predstaviće se i DJ-i Caspa i Zane Lowe.

 

Program na glavnoj bini otvoriće punk-rock-electro bend Hex iz Slovenije, dark-wave-techno formacija Kill Me Laser iz Beograda, kao i electro-pop-punk heroine Lollobrigida iz Hrvatske .
 
Žestoku podršku na drugoj, Take Me To The Hospital bini, daće probrane grupe tvrđeg zvuka – beogradski punk rockeri Tea Break, uvek jedinstveni reggae crossover bend Eyesburn, zatim naš najbolji hard-punk-rock sastav, legendarni Ritam Nereda, kao i čistokrvni pankeri Goblini. Za ovu priliku pevač Goblina, Golub, dolazi na nastup čak iz Pakistana gde trenutno boravi. Atmosferu na drugoj bini će zagrejati DreddUp kao jedini domaći industrial bend i zrenjaninski metal-core sastav Overdrive, koji je nastupao kao predgrupa bendovima Pro Pain, Slayer, Korn i The Prodigy. After na drugoj bini je rezervisan za nastup legendi beogradske underground hip hop scene – Bvana, Timbe, Ajs Negrutin (Bad Copy), Eufrat i Mikri (Prti Bee Gee ) predstaviće se okupljeni kao Sve Barabe, a program će zatvoriti sve popularniji engleski DJ Feed Me.

 

 

 Kompletiran program Warrior's Dance Festivala

Warrior's Dance Festival

 

 

Svoje učešće na trećoj, Invaders Must Die bini, potvrdili su beogradska reperka Sajsi MC sa DJ Damjanom Eltechom, legenda sa Jamajke desetogodišnji rezident Exitove Positive Vibration Reggae bine Wenti Wadada, zatim DJ duo Dovlaman i Pips, DJ Shpira, Martinees Selecta i Hornsmen Coyote.
 
Pored koncerata i nastupa na tri bine, festival će biti obogaćen raznovrsnim pratećim sadržajima.

Kao poseban segment na Warriors Dance festivalu biće ekskluzivno predstavljene umetničke instalacije od otpadnih delova avio industrije, koje će nas priznati vajar Aleksandar Gligorijević postaviti kroz jedinstvenu seriju futurističkih skulptura oblikovanih zahvaljujući materijalima Jat Airwaysa. 

 

Zainteresovani za tatu umestnost će moći da pronađu segment za sebe u kojem će biti organizovano tetoviranje mrava, zaštitnog znaka benda The Prodigy i Warriors Dance Festivala. Tetovaže će biti poverene stručnim rukama majstora iz jednog od najčuvenijih tatu studija na svetu, Hanky Panky iz Amsterdama.

 

 

 Kompletiran program Warrior's Dance Festivala

The Prodigy

 

 

Više informacija oko ovog segmenta i blagovremenog prijavljivanja zainteresovanih možete dobiti na Facebook stranici festivala koja je od svog starta do sada zabeležila skoro 55000 lajkova.
 
Prema sadašnjim procenama na Warriors dance Festivalu se očekuje preko 20000 posetilaca, a najviše će ih naravno biti iz Beograda i Srbije. Do sada su svoje prisustvo na ovom jedinstvenom događaju najavili i mnogobrojni posetioci iz Engleske, Nemačke, Madjarske , Rumunije ,Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore, Bugarske, Grčke pa čak i Letonije, Australije i Amerike!!!
 
Cena ulaznica je i dalje 2990 dinara, dok će na dan koncerta cena biti 3990 dinara. RIP ulaznica je ostalo još vrlo malo i njihova cena je 4990 dinara.

 

 

 Kompletiran program Warrior's Dance Festivala

Warrior's Dance Festival

 

 

Zbog očekivanih gužvi na prilazima Beogradskoj tvrđavi, apelujemo na posetioce da što ranije krenu na koncertnu lokaciju.
 
Festivalske kapije se otvaraju u 17 h, a koncerti počinju vec od 17.15 h. Kompletan program će biti završen u 6 h.
 
Prostor ispred bina neće biti ograđen, već će se u prvim redovima naći najbrži i najvatreniji fanovi.
 
Ulaz za mlađe od 16 godina biće omogućen samo uz prisustvo starijeg pratioca.
 
RIP ulaznica omogućava ulaz na posebnu kapiju, bolji pogled na binu sa izdignute platforme, poseban bar i toalete. RIP posetioci će imati mogućnost kreatanja ka drugim binama i segmentima festivala.

 

 

 Kompletiran program Warrior's Dance Festivala

Mapa – Warrior's Dance Festival

 

 

Na mestu održavanja festivala biće moguća kupovina hrane i pića po uobičajenim cenama.
 
Zbog održavanja festivala režim saobraćaja će biti izmenjen i vozilima neće biti omogućen pristup Donjem gradu.
 
Veći deo gornjeg grada Beogradske tvrđave će biti zatvoren za posetioce iz bezbednosnih razloga tokom trajanja festivala, a sve u saradnji sa JP Beogradska tvrđava.