Home

VESTI

Još DVA dana do finala Green Love sezone

No Comments Festival

Još DVA dana do finala Green Love sezonePripremite se za veliku završnicu Green Love sezone na SPENSu! Još tri dana ostalo je do velike žurke zatvaranja party sezone. U petak, 4. decembra nastupiće neke od najtraženijih DJ dama današnjice – NASTIA, Lea Dobričić,  a uz njih i Dark Angel, Tijana Kabić, DJ Natasha i Loco Baby.
 

DJ Nastia, najtraženija producentkinja i DJ iz Ukrajine, u poslednje tri godine svakog vikenda nastupa na različitim mestima u Evropi.
  

Kažu da tajna njenog uspeha leži u kvalitetnoj dance muzici sa ukusom, a da je njena specijalnost energija koju deli sa ljudima tokom svojih nastupa. Nastiu možete čuti na velikim muzičkim festivalima, kao i u mnogim underground klubovima, a 4. decembra definitivno na SPENSu.

 

Pored DJ Nastie, nastupiće i sjajna Lea Dobričić, svetski poznata DJ zvezda iz Srbije, Dark Angel, Novosađanka koja je 2009. bila prva dama koja je otvorila čuvenu Exitovu Dance Arenu i koja svojim čuvenim setovima oduševljava publiku širom regiona, Tijana Kabić, u medijima često nazivana “princezom vojvođanske klubske scene”, koja je za kratko vreme, svojom muzikom i harizmom, osvojila srca ljudi širom Srbije, Loco Baby, DJ iz Beograda, poznata u klubovima širom regiona kao i Španije, Grče i Švajcarske po svom techno i house zvuku koji polako prenosi i na svoje prve produkcijske korake i DJ Natasha, Subotičanka koja je istinski predstavnik FunPro4 sluha i Club 'n' Bar imidža. Svojim veselim andergraund muzičkim stilom je već deceniju aktivna na srpskoj sceni, kao deo prepoznatljivog DJ-dvojca Natasha & Goya.

 

 

 Još DVA dana do finala Green Love sezone

Još DVA dana do finala Green Love sezone

 

 

Karte su u prodaji na svim prodajnim mestima Gigs Tix-a po promo ceni od 890 dinara, dok će na ulazu cena karte iznositi 1200 dinara.

Više o događaju na: www.facebook.com/greenloveserbia