Home

VESTI

Još 10k ulaznica za Depeche Mode!

No Comments Festival

Kapacitet Tuborg Green Festa proširen je za 10.000 ulaznica zbog ogromnog interesovanja i zbog toga što su sve ulaznice prodate čak šest meseci pre festivala. Ulaznice za najveći koncert u ovom delu Evrope mogu se kupiti u ekspoziturama Erste banke i na gigstix.com, a cena ostaje ista – 2990 dinara.

Koncertni spektakl koji je zagarantovan na svakom njihovom nastupu nastavlja da privlači sve više ljudi, kako iz Srbije tako i iz zemalja iz našeg okruženja.

Ulaznice za fan pit skoro su rasprodate i poslednji je trenutak za kupovinu ulaznica sa najboljim pogledom na binu. Ove ulaznice mogu se kupiti isključivo u ekspoziturama Erste banke.

 

Ulaznica za fan pit košta 3990 dinara, a VIP ulaznica 7500 dinara. Posetioci sa ulaznicama za fan pit biće najbliži samoj bini, dok će posetioci sa ulaznicama za parter biti iza ograde fan pita, koja će biti postavljena na oko 50 metara od bine.

Jednodnevni muzički festival, Tuborg Green Fest, biće održan u sredu 20. maja na UšÄ‡u u Beogradu. Osim Depeche Mode na festivalu će nastupiti i drugi izvoÄ‘ači koje ćemo uskoro najaviti na exitfest.org

 

 

 

 

 

Izvor:

Exitfest.org