Home

VESTI

Ove subote na Green Future Festivalu Jay Lumen, Felix Kröcher i NUSHA

No Comments Festival Green Future Festival

Jedan od najpoznatijih #techno producenata Jay Lumen je nakon dve godine ponovo sa nama na Green Future Festivalu!

Već 13 godina aktivno je na sceni i nastupao je na svim bitnijim svetskim festivala širom planete. Rado viđen i čest gost u Srbij. Ove godine stiže pred najbolju publiku u subotu 11. avgusta, spreman da Vas sa potpuno novim zvukom drži na nogama do ranih jutarnjih časova!

Nemački #techno svojom decenijskom tradicijom stvorio je mnogo lica. Jedno od najpoznatijih je Felix Kröcher iz Frankfurta. Iako je tek u 30-tim godinama, njegov uticaj na elektronsku muziku je ogroman još od sredine dvehiljaditih godina. Svojom sopstvenom interpretacijom, ne oslanja se na trenutni, nego stalno stvara novi trend u techno muzici. Nastupao je u svakom delu naše planete. Iskoristite jedinstvenu priliku da čujete ovog velikana techno zvuka ovog vikenda na ÁRKÁD Green Future Festivalu.

Nakon fenomenalnog nastupa na prošlogodišnjem festivalu, oduševljena publikom – NUSHA se vraća i ove godine! Zahvaljujući energičnim nastupima, odličnoj selekciji traka i savršenoj tehnici miksovanja za vrlo kratko vreme stigla je do samog vrha #techno scene i definitivno mesta najpoznitijeg dj imena iz Rumunije. Njeni setovi su nepredvidivi i svaki put različiti, a ove godine uz njen nastup na main stage-u plesaćemo sve do zatvaranja festivala!

Karte se mogu kupiti na samom ulazu festival.