Home

VESTI

James Zabiela na Green Future Festivalu!

No Comments Festival

James Zabiela na Green Future Festivalu!Ove godine Green Future Festival slavi petu godišnjicu održavanja festivala. Jedan je od festivala koji se najdinamičnije razvija u našoj okolini.

  

Posetioci festival nazivaju i "zemljom slobode" jer je glavni cilj organizatora da uživate 5 dana i 4 noći na prelepoj lokaciji koja je snabdevena sa 3 bazena i okružena šumom, da posetioci ostave za sobom svakodnevne probleme čim pređu kapiju festivala.  

   

Na petom jubilarnom događaju će James Zabiela, Nusha, Lea Dobričić, S.A.R.S., legendarni Tomcraft,  Uberjakd koji je nam stiže iz daleke Australije i trenutno se nalazi na listi TOP 5 Melborne Bounce izvođača i još nas čekaju 40 drugih izvođača koji će na dve bine pobrinuti za odličnu atmosferu.

Na događaju će prirodne lepote Tise, bazeni, magična šuma i festivalska atmosfera sklopiti u jednu takvu snagu koja će nas jednostavno istrgnuti iz stvarnosti za 5 dana festivala.

 

 

 James Zabiela na Green Future Festivalu!

James Zabiela na Green Future Festivalu!

 

 

Organizatori će posebnu pažnju posvetiti ove godine tome da po najpovoljnijoj ceni obezbede našim gostima da prisustvuju i uživaju u ovom događaju.

Green Future Festival ove godine slavi peti rođendan, na koji organizatori očekuju 30.000 gostiju!

Pogledajte kako smo se proveli prošle godine sa Nakadia, Jay Lumen, StadiumX i ostalim izvođačima: www.facebook.com/greenfuturefestival/videos/1045662072221902

Za više informacija i detalja o festivalu posetite našu oficijalnu Facebook stranicu: www.facebook.com/greenfuturefestival