Home

VESTI

IQ MUSIC i Jelen Live predstavljaju: konkurs za Mensonovog dvojnika

No Comments Festival

IQ MUSIC i Jelen Live predstavljaju: konkurs za Mensonovog dvojnikaIQ MUSIC festival i Jelen Live, pozivaju sve obožavatelje Merilina Mensona da se prijave na konkurs za njegovog dvojnika i osvoje vredne nagrade.

 

Prvih deset dvojnika, koji budu najviše ličili na ovog kontroverznog muzičara biće nagrađeni original diskovima njegovog novog albuma, a pobednika očekuje i specijalna nagrada iznenađenja.
 

Da bi učestvovali u konkursu, svi zainteresovani treba da našminkaju i obuku tako da što više liče na Mensona, a zatim da se fotografišu i fotografiju pošalju na: [email protected], sa naslovom Marilyn Manson look alike.

Prijem fotografija traje do ponoći u utorak 5. juna, a odmah potom počinje glasanje, koje će trajati 48 sati, odnosno do četvrtka 7. juna u ponoć.

 

Deset dvojnika Merilina Mensona, koji do tada saakupe najviše „lajkova“ ući će u finale, a o pobedniku će već sledećeg dana odlučivati žiri.

 

 

 IQ MUSIC i Jelen Live predstavljaju: konkurs za Mensonovog dvojnika

IQ MUSIC i Jelen Live predstavljaju: konkurs za Mensonovog dvojnika

 

 

IQ MUSIC je nov muzički festival, koji pokreću Arena Beograd i Beogradska Kulturna Mreža, uz podršku Jelen Live-a, na kome će se predstaviti više različitih izvođača, kako iz regiona, tako i sa internacionalne muzičke scene. Svim ovim umetnicima je zajedničko to što su svojim dosadašnjim radom uspeli da ostvare veoma specifične umetničke izraze, kao i da tokom dužeg vremenskog perioda, privlače pažnju publike i medija kvalitetom i autentičnošću svoje muzike.

Pored jedinstveno-ekscentričnog Merilin Mensona koji će po prvi put nastupiti u Beogradu, na sceni Beogradske arene, 9. juna pojaviće se po prvi put i kultni bend LAIBACH, britanski haus trio DIRTY VEGAS, pioniri darkvejva u regionu, makedonski Mizar kao i srpski bend upečatljivog stila BLOCK OUT. Karte po cenama od 2890 za parter i 2990 dinara za tribine mogu se nabaviti na sledećim prodajnim mestima: Blagajna Beogradske arene, Bilet centar Beograda, Ušće Shopping centar, Eventim prodajna mestima, Card service prodajna mesta, kao i na sajtovima www.arenabeograd.com, www.tickets.rs, www.eventim.rs.