Home

VESTI

Get EXITed festival ove će se godine održati u Papayi od 27.-30. juna

No Comments Festival

Get EXITed festival ove će se godine održati u Papayi od 27.-30. juna

Exit tim i Papaya predprošle su godine potpisali ugovor o turističko-kulturnoj saradnji na Weekend Media festivalu u Rovinju.

 

Get EXITed festival ove će se godine održati u Papayi od 27-30. juna.

 

Regionalno povezivanje najvećih muzičkih manifestacija koju je Exit tim pokrenuo predprošle godine u saradnji s klubom Papaya, rezultiralo je eksplozijom nastupa svetske i regionalne grupe izvođača. Drugo izdanje Get EXITed festivala u Papayi donosi prve potvrde izvođača.

 

Zajednički festival radi na regionalnom zbližavanju mladih te internacionalnoj promociji regije i poboljšanju turističke ponude. Regionalno muzicko putovanje za jedan od najvećih svetskih festivala dobit će svoje drugo Get EXITed izdanje na prekrasnoj plaži Zrće, u klubu Papaya od 27.-30. juna ove godine.

Get EXITed u klubu Papaya okupi će najbolje regionalne ali i svjetske glazbene izvođače, dj-e i producente koji će u tri dana i tri noći festivala predstavljati najbolje od house (swing), electro, techna, dub step-a i dr. Nakon Papaye, Get EXITed turneja nastavlja se i u drugim gradovima regije, a kulminacija cele turneje bit će kao i prošle godine u sklopu dnevnog izdanja Exit-a, trgu i plaži Štrand.

 

 

 Get EXITed festival

Get EXITed festival

 

Za 29. jun Get EXITed je potvrdio gostovanje vlasnika prošlogodišnjeg najvećeg letnog hita „Hey hey“, Grammyijem nominovanog- DENNIS FERREER-a. Na pravom mestu, u pravo vreme. Upravo je to možda najbolji opis ovog iznimnog producenta i Dj-a koji kao da je uvek korak ispred pravca, zvuka i smera dance scene. Konstantno prisutan na sceni, Dennis stalno iznenađuje veštinu i publiku pa tako sa „Sinfonia Della Notte“ osvaja pohvale velikog DJ Mag-a.

 

Prošlogodišnji ultimativni hit „Hey hey“ svih radio i tv stanica, ali i klupskih scena te letnih festivalskih pozornica osvojio je baš sve. Od nominacije za Grammy preko br. 1 najprodavanijeg singla na Beatport, Juno, Itunes. Ovaj veoma talentirani producent već sada je mesecima unapred rezerviran za nastupe i festivale, a u Papayi 29. juna će mu biti prvi nastup na Zrću! Warm Up nastup za Ferrer-a napravi će njegov kolega Andre Hommen.

Prave ljubitelje techno zvuka zasigurno će razveselit potvrda gostovanja nizozemca JORIS VORN-a u četvrtak 30. juna. na Get EXITed festivalu. Ovaj diplomirani arhitekta suvlasnik je diskografske kuće Rejected, a poznat je po orginalnom house zvuku koji najviše podseća na Detroit techno. Njegov prva produkcija izlazi 2002.godine kada izdaje Muted Trax EP koju u startu podržavaju Laurent Garnier, Derrick May, Carl Craig. U 2003. Godini izdaje Lost memories Ep koja postaje hit, a sam Vorn biva proglašen „Talent of the year“ na dodeli „Dutch Dj Awards“.

 

 

{xtypo_rounded1}PAPAYA klub nalazi se u mestu Novalja na ostrvu Pag. Prekrasna peščana plaža u uvali Zrće poslednjih je godina postala jedno od najboljih mesta za vrhunsku zabavu na otvorenom u ovom delu sveta.

Sam klub otvoren je 2002. godine. i prostire se na 3000 m2. Smešten je na samoj plaži tik uz Jadransko more što gostima pruža vrhunski osećaj i užitak. Klub je izgrađen od prirodnih, ekoloških materijala – kamena i drva, kako bi se što bolje uklopio u okruženje mediteranskog okruženja. Za nastupe brojnih svetskih DJ zvezda organizatori programa su morali osigurati vrhunske produkcijske uslove pa tako klub ima najbolju vizualnu i zvučnu kulisu u ovom delu Evrope što posebno raduje brojne ljubitelje urbane muzike. Klub već osam godina promoviše isključivo urbanu muziku, te spada u sam vrh svetske muzičke scene.

O Papayi su pisali i govorili: BBC, MTV, Dj Mag, Daily Star, Wizzair magazin, Music News, Travel Chanell, Guardian i dr. Papaya je u 2010.godini ugostila preko 30 najvećih svetskih Dj-a- Tiesto, Sven Vath, Armin Van Buuren, Paul Van Dyk, Ferry Corsten, David Morales, Markus Shulz, Ferry Corsten, Calvin Harris samo su neke od vodećih svetskih DJ zvezda koje su nastupile u novaljskom klubu PAPAYA. Samo prošle godine plažu Zrće posetilo je oko 700 000 turista koji su došli iz 72 zemlje te je zabeleženo oko 1 000 000 noćenja u Novalji.

ULAZNICE za GET EXITed festival dostupne su od srede 02. februara po promotivnoj ceni od 20 eur-a u sustavu Eventim-a (www.eventim.hr ).{/xtypo_rounded1}