Home

VESTI

Gajin nastupa sa Indilom u Kombank Areni!

No Comments Festival

Nenad Gajin nastupa sa Indilom u Kombank Areni!Pevačica senzualnog glasa Indila pružiće pravi muzički ugođaj sa odličnim muzičarima publici u Kombank Areni, 26. maja. Sa Indilom na sceni će nastupiti i naš gitarista Nenad Gajin koji iza sebe ima bogatu inostranu karijeru a svojom osobenom gitarskom tehnikom i osećajem vešto se kreće u širokom dijapazonu muzičkih stilova, od džeza, popa do etno muzike.
 

Nenad Gajin u profesionalne muzičke vode upustio se nastupajući širom sveta sa Emirom Kusturicom i No Smoking Orhestra.
  

Nakon saradnje sa brojnim srpskim instrumentalistima među kojima su Vasil Hadžimanov i Slobodan Trkulja, “Total Guitar Magazine” dodelju je mu stipendiju za prestižni “London Guitar Institute” sa kojom 2002. godine, počinje njegova inostrana karijera. Ovaj Institut mu daje priznanje za najboljeg studenta godine.

 

Sarađivao je sa producentima kao što su Mike Nielsen (Jamiroquai, Underworld..) i Yak Bondy. Nastupao je sa istaknutim svetskim muzičarima i na značajnim događajima među kojima su: kultna svirka i izložba “Jimmy Hendrix Celebration” u nekadašnjem stanu ovog gitariste u Londonu; na Prima maggio koncertu u Rimu sa Emirom Kusturicom & No Smoking Orchestra ispred 600.000 ljudi kao i na severno-američkoj turneji sa istim bendom; sa Erykahom Badu; zatim na “Pistoria Blues Festivalu” u Toskani “rame uz rame” sa Jeffom Beckom, Larryem Carltonon, Van Morissonom kao i na eminentnom jazz festivalu “North Sea Jazz Festival”;  

U Pariz se seli 2007. godine gde počinje da nastupa u kultnom kabareu “Aux Trois Maillets” u kvartu St. Michel.

Od 2009. do sada sarađivao je sa umetnicima kao što su Archie Shepp, Eric Serra, Giovanni Hidalgo, Dave Douglas, Sylvain Luc, Bojan Zulfikarpašić, Guillaume Perret and Electric Epic, Meddy Gerville, Ibrahim Maalouf, Grand Corps Malade, Indila, Mayra Andrade, Flavia Coelho, Karim Ziad, Mokhtar Samba, Zaz, Malika Zarra, Princess Erika i mnogim drugim.

 

 

 Nenad Gajin nastupa sa Indilom u Kombank Areni!

Nenad Gajin nastupa sa Indilom u Kombank Areni!

 

 

Trenutno je na turnejama sa Indilom, Bojanom Z – Modern Times Quintet I Guillaumeom Perretom.

Najaktuelnija francuska pevačica INDILA, koja je osvojila muzičku scenu globalnim  hitom "Derniere Dаnse", nastupiće u Kombank Areni, 26. maja 2015.godine! Uz francusku muzičku zvezdu INDILU na festivalu “New Divas” koji će se održati  u Kombank Areni, 26.05. nastupiće i dve sjajne mlade pevačice Sara Jovanović i Nevena Božović, kao i bend, Zemlja gruva, prepoznatljivom po specifičnom imidžu.

Ulaznice su u prodaji po cenama od 2550 i 3550 dinara i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Šoping centra. Ulaznice se mogu kupiti i na više jednakih mesečnih rata bez kamate kreditnim karticama Komercijalne banke na četiri navedena prodajna mesta

#NewDivas

Više informacija na:

www.kombankarena.rs