Home

VESTI

Fresh Island Festival proglašen najboljim Urbanim & Hip-Hop festivalom u Evropi

No Comments Festival

Fresh Island Festival proglašen najboljim Urbanim & Hip-Hop festivalom u EvropiČuvena britanska kompanija Festicket prošle je nedelje proglasila hrvatski festival Fresh Island najboljim evropskim Hip-Hop, RnB & Urban festivalom za 2015. godinu. Fresh Island festival koji se ovoga leta održava tek četvrtu godinu zaredom, "zaradio je" tako već nekoliko titula jednog od 10 najboljih festivala u Europi.
    

Festicket je jedan od najvećih britanskih servisa za kupovinu karata i celokupnih turističkih paketa za muzičke festivale širom sveta, a u svojoj ponudi broje preko 120 festivala. U njihovoj selekciji 10 najboljih Hip-Hop, RnB i Urban festivala, Fresh Island slede londonski Wireless i pulski Outlook festival.
  

Pogledajte spisak svih 10 festivala na linku: www.festicket.com

 

Podsetimo, Fresh Island festival je pre nekoliko meseci objavio prvi talas izvođača koji će od 15. do 17. jula nastupiti na najpopularnijoj party destinaciji u Hrvatskoj, plaži Zrće. Na glavne pozornice klubova Papaya (proglašenog najboljim hrvatskim klubom i 20. najboljim klubom u svetu prema izboru čitatelja časopisa DJ Mag), Aquarius i Kalypso popeće se neke od najvećih aktualnih zvezda žanra, Joey Bada$$, Danny Brown, Migos, Tropkillaz i Skepta, a trodnevni muzički spektakl propratiće i brojni dodatni sadržaji kao što su dnevni Boat i Pool partyji, prvi hrvatski plesni kamp Adria Dance Camp, filmske projekcije, DJ takmičenja, izleti i ponuda ekstremnih i vodenih sportova.
 

 

 Fresh Island Festival proglašen najboljim Urbanim & Hip-Hop festivalom u Evropi

Fresh Island Festival proglašen najboljim Urbanim & Hip-Hop festivalom u Evropi

 

 

Iduće nedelje Fresh Island će objaviti i drugi spisak izvođača, a nakon rasprodanih Early bird karata, uskoro kreće i novi talas prodaje karata.

15. – 17. juli, 2015
Plaža Zrće, Pag, Hrvatska


Karte već od €65
www.fresh-island.org