Home

VESTI

Fortress Music Festival 28-29. Jul

No Comments Festival

Fortress Music Festival 28-29. JulDa li ste spremni za Fortress Music Festival? U moru elektro događaja u Srbiji Fortress Music Festival se izdvojio na regionalnoj i festivalskoj sceni i može se reći da je za samo 2 godine postao najveći festival u Istočnoj Srbiji.
    
Ovaj festival je do sada posetilo preko 15 000 ljudi. Zbog prostornog kapaciteta same Smederevske tvrdjave broj posetioca je ograničen stim da su ljudi iz zemlje i okruženja već pojurili da nabave svoju kartu na vreme.  

  

Festival će se održati po treći put u periodu od 28. i 29. jula u samom srcu Smedereva u najvećoj ravničarskoj Tvrđavi u Evropi. Sa ciljem da posetiocima pruži vrhunski audio-vizuelni ugođaj ovaj festival će ugostiti preko 40 izvođaca izmedju ostalih i sada 2 izraelska DJ producenta koji zasigurno zauzimaju 1 mesto na svim top music skalama sirom sveta sa svojim hitovima STANGA i WAKA.

 

 

 Fortress Music Festival 28-29. Jul

Fortress Music Festival 28-29. Jul

 

 

Ovogodišnji mix pult zauzeće SAGI ABITBUL / VIVO / WISE D I KOBE / VLADA ASANIN / VANDAL STEVE / PARK and RIDE / TEDY / MONOCHROMATIC / MC QUEEN COCO / MC EGDE / BPM  I još preko 30 izvođača.

Karte za ovaj događaj možete nabaviti u svim WIN WIN shopovima širom Srbije, kao i online preko DD TICKETSa.

Vidimo se na Tvrđavi!