Home

VESTI

Fire Festival u Velikoj Plani

No Comments Festival

Fire Festival u Velikoj PlaniJoš jedan, relativno mlad muzički festival, na teritoriji Centralne Srbije održaće se 20. jula na Hipodromu u Velikoj Plani, u pitanju je Fire Festival.

 

Tek drugu godinu zaredom, a već će ugostiti velika imena poput poznatog dvojca Bang La Decks, kao i poznata domaća imena poput Erick Kasell, Divolly & Markward, Rise & Shine, Vandal Steve, Mad 2 Mad, Stereo Republic i drugi, a biće i tu i jedan izvođač iz regiona, tačnije Bosne i Hercegovine, jedan od najtraženijih u svojoj zemlji – Miloš Stankić.
  

Vođen idejom velikih domaćih festivala poput Exit-a, Love Fest-a, SoundLovers-a i drugih, Fire Festival će biti konkurentan festival na muzičkoj sceni u Srbiji i regionu. Akcenat će biti na, kako i samo ime kaže, vatri. Ceo vizuelni izgled mainstage-a biće u motivima vatre koji će zajedno sa performerima izgledati spektakularno. Za audio i video sistem će se pobrinuti vodeća domaća kompanija Chameleon iz Rume koja će se pobrinuti da i u tom segmentu Fire Festival ne zaostaje za vodećim festivalima u Srbiji. Prijatelji festivala su Heineken i Hell Energy.

 

Ono što izdvaja ovaj festival je to što su se u ovaj projekat upustili mladi motivisani i ambiciozni ljudi od svega 22 godine koji veruju u sebe, odatle je nastao moto festivala "Belive in your dream", koji vođeni svojim snovima žele da naprave festival o kome maštaju. Ceo projekat je od velikog značaja za Veliku Planu koji će učiniti jednim od nezaobilaznih mesta u letnjim festivalskim sezonama u budućnosti.

 

 

 Fire Festival u Velikoj Plani

Fire Festival u Velikoj Plani

 

 

Cena ulaznice je 300RSD  u pretprodaji do samog festivala, dok će na ulazu na festival cena ulaznice biti 400RSD. Za one koji ne vole gužvu i masu, tu je i VIP Terasa a VIP ulaznica će se prodavati po ceni od 700RSD. Ulaznice možete nabaviti na svim GigsTix (www.gigstix.rs) prodajnim mestima širom Srbije, kao i poručbinom preko zvanične Facebook stranice festivala. 

 

Posebnu pogodnost imaju stanovnici Kragujevca, Smedereva i Beograda odakle će biti organizovan prevoz u oba smera. Iz Kragujevca i Smedereva će ulaznica + prevoz biti 700RSD, dok će iz Beograda ulaznica i prevoz biti 800RSD. Broj mesta je ograničen, pa požurite i rezervišite svoja mesta putem zvanične Facebook stranice klikom OVDE!

Više o festivalu i lineup-u na sajtu festivala www.firefestival.rs, a o eventu možete videti klikom OVDE!

#firefestival2016 #beliveinyourdream #velikaplana