Home

VESTI

Festival “Katapult 18”

No Comments Festival

Festival "Katapult 18""KATAPULT 18" bice odrzan od 22 do 25. novembra u organizaciji Pero Art Centra i Delta Cityja.  Festival ,,Katapult’’ danas predstavlja najveći regionalni festival unikatnog nakita i garderobe.
  

Program novembarskog  ,,Katapulta XVIII’’  obuhvatiće ponudu  više od  120 odabranih dizajnera, koji će predstaviti unikatni nakit, modni asesoar, neponovljive komade garderobe ali i dekorativnih predmeta za kuću.
  

Festival se održava jednom mesečno  i predstavlja raznovrsnu, kreativnu, inspirativnu i unikatnu ponudu upotrebnih predmeta iz oblasti modnog dizajna i primenjene umetnosti.

 

 

 Festival "Katapult 18"

Festival "Katapult 18"

 

 

Maštovitost i kreativnost dizajnera biće na raspolaganju  svim  posetiocima šoping mola na ovoj četvorodnevnoj manifestaciji. Cilj ovakvog festivala je da  javnosti predstavi i promovišu noviteti modne industrije i da se opravda poverenje svih ljubitelja unikatnog stvaralaštva. Posetioci će moći da unikate kupuju po povoljnim cenama , a koncept festival je takav da svako može naći nešto za sebe. Ovom prilikom Pero Art Centar i Delta City vas pozivaju da posetite ovu  nesvakidašnju manifestaciju .