Home

VESTI

Zobar dan svima, dobrodošli na Exit Avanturu!

No Comments EXIT

Zobar dan svima, dobrodošli na Exit Avanturu!Povodom pisanja nekih medija u Srbiji i regionu, da je na sinoćnjem koncertu u Beogradu, Robi Vilijams pozdravio Zagreb, želimo da ponudimo dodatne informacije koje bi pružile malo jasniju sliku.

  

Mesec dana pre koncerta, Robi Vilijams je lično u video poruci pozvao publiku na koncert u Beograd, jer je veoma dobro znao da konačno dolazi u grad koji nikad pre nije posetio.
  

U Beograd je pritom i došao na lični zahtev, jer je tražio da nastupi i u gradovima u kojima nije nastupao pre. Da je znao da je u Beogradu, svedoči i druga izjava sa koncerta, kada je rekao da ni njemu nije jasno zašto nije pre nastupao ovde. Da je mislio da je u Zagrebu, verujemo da to ne bi rekao jer je tamo nastupao već.

Tokom koncerta u nekoliko navrata se obraćao publici u Srbiji, a odmah posle koncerta je napisao i sledeće na svom Tviter nalogu: "Srbijo, nisam znao šta da očekujem, ali ovo sigurno nisam očekivao. Bili ste sjajni, jedva čekam da se ponovo vratim". Robi Vilijams je sleteo na beogradski aerodrom dan pred koncert i prespavao u Beogradu i razgovarao sa ljudima iz Srbije i Beograda, pa verujemo da je i to dovoljna potvrda da nije imao ni najmanju dilemu gde nastupa.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=jZdysiRwkxs|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Robbie Williams – Monsoon (Live in Belgrade – Ušće, 17.06.2015) FIRST ROW

 

 

Mi ne možemo da govorimo u ime popularnog pevača, ali možemo da kažemo da jeste učio da kaže "Hello, good evening", odnosno "Zdravo, dobro veče". Budući da je reč "zdravo", prilično nezgodna za izgovor ljudima kojima je engleski maternji jezik, na snimcima se može jasno primetiti da je krenuo da je izgovori i umesto nje na kraju rekao nešto što najviše zvuči kao "Zobro, dobro viče".

 

Dakle, pokušao je i donekle uspeo da publiku pozdravi na jeziku koji je univerzalan od Vardara do Triglava, kakav je i bio sastav publike iz celog regiona.

 

 

 Zobar dan svima, dobrodošli na Exit Avanturu!

Zobar dan svima, dobrodošli na Exit Avanturu!

 

 

Ovom prilikom želimo i mi da pozdravimo ceo region sa: Ljubljana, Maribor, Subotica, Celje, Užice, Zagreb, Beograd, Split, Čačak, Osijek, Varaždin, Banja Luka, Jagodina, Mostar, Sarajevo, Kragujevac, Bijeljina, Tuzla, Niš, Podgorica, Kruševac, Budva, Herceg Novi, Skoplje, Nikšić, Bitola, Kraljevo, Prilep, Zrenjanin i svi drugi divni gradovi i ljudi ovog regiona, dobro došli u Novi Sad da od 9. jula proslavimo jubilarni 15. Exit festival i odatle zajedno krenemo na plažu Jaz na Sea Dance festival i tako najavimo i neka buduća zajednička druženja širom celog regiona!