Home

VESTI

Zagrevanje za Exit na Oficirskoj plaži!

No Comments EXIT

Zagrevanje za Exit na Oficirskoj plaži!Exit vilidž na Petrovaradinskoj adi, stecište veselih kampera spremnih za provod iz svih krajeva sveta, ne samo da ima sjajnu lokaciju i jedinstvenu atmosferu, već pravi i sjajne žurke.

Večeras i sutra uveče svi zajedno ćemo se zagrevati za Exit uz dobru muziku, posetioce iz celog sveta i fenomenalno letnje vreme!

 

Ove godine Exit vilidž u svom novom ruhu otvara vrata za sve putnike namernike, tako da će deo Vilidža na plaži biti otvoren za sve.

Utorak, 5. jul i sreda 6. jul su noći u kojima ćemo slaviti početak predstojećeg, dvanaestog Exita. Noć, plaža, dobra mjuza, novi ljudi, dve bine, besplatan ulaz – imamo sve što nam treba.

Program na Reggae One Love bini danas počinje već u 15h i trajaće sve do ponoći, uz reggae legende Wenti Wadadu, The Floss i Midnight.  Na Green Guerilla bini program počinje u 21h i nastupiće didžejevi M-Tech, Necone & MC Rasheed, kao i DJ Rahmanee.

 

 

Zagrevanje za Exit na Oficirskoj plaži!

 Zagrevanje za Exit na Oficirskoj plaži!

 

I u sredu program na Reggae One Love bini počinje već u 15h sa Terror Tone, Bongo Kanny, Ammoye i Wenti Wadadom. “Zeleni gerilci” će u sredu od 21h napraviti pravu feštu uz DJ Flipa, The Good Guys, Boris Noiz i Dan Proxy!

Tu nije kraj, dobre žurke vas u Vilidžu očekuju svaki dan, do kraja festivala, možete navratiti kad god želite da se opustite, spremite za narednu noć, okupate, zaigrate. Muzika je tu, voda je tu, sunce je tu, mnogo raspoloženih ljudi je tu, budite i vi. Ulaz na deo Exit Vilidža na Oficirskoj plaži je besplatan za sve posetioce.

Vidimo se na plaži!

{xtypo_rounded1}Prvi dan preko dve hiljade kampera!

Prvog dana otvaranja Exit vilidža u kampište festivala pristiglo je preko 2 000 posetilaca iz celog sveta, među kojima su preovlađivali, pored srpskih kampera, oni iz Velike Britanije, Holandije, zemalja iz regiona, kao i volonteri Exit festivala.

Exit vilidž, smešten na Petrovaradinskoj adi, biće tokom trajanja festivala podeljen na dva dela. Deo na Oficirskoj plaži biće otvoren za sve i muzički program u njemu biće potpuno besplatan. Deo Vilidža smešten u novoj šumi biće rezervisan samo za posetioce sa Vilidž narukvicom, spreman za one retke trenutke odmora na festivalu.{xtypo_rounded1}