Home

VESTI

Vrooom od danas na Exit etiketi

No Comments EXIT

Vrooom od danas na Exit etiketi

Beogradski sastav Vrooom je danas objavio album INPUT u okviru Exit online etikete – www.exitmusic.tv! Album je dostupan za besplatno preuzimanje.

Nakon šestogodišnje diskografske pauze 24. juna biće objavljen novi album grupe VROOOM naziva INPUT za Exit Music Online etiketu.

 

INPUT je medijski već najavljen singlom uz video spot za pesmu 'Privremeno stanje' koja otvara izdanje i koja se našla u vrhu značajnih domaćih top lista početkom godine.

Album sadrži devet numera prepoznatljivog zvuka grupe VROOOM izraženog u rasponu od energičnih pesama plesnog ritma do gotovo kontemplativnih instrumentala. Grupa će uskoro snimiti i video za još jednu kompoziciju sa INPUTa.

 

 

 Input, Vrooom

Input, Vrooom

 

Promotivna turneja počela je u martu, a prvi sledeći nastupi održaće se 25. juna u bašti kragujevačkog SKCa (u okviru revijalnog programa Šumadijskog demo festa) i 10. jula na Exit festivalu. VROOOM će do kraja godine prirediti niz koncerata u različitim kontekstima i uz saradnju sa mnogim umetnicima sa exYU prostora što bi trebalo da rezultira DVD izdanjem tokom proleća sledeće godine“, izjavio je Marko Grubić povodom novog albuma.

INPUT je snimljen u studiju grupe VROOOM, mastering je urađen u studijima Masterblaster i Dobro polje. Autor muzike i tekstova je Marko Grubić. Gosti na albumu su Marija Mihajlović (prateći vokali), Natalie Frederic (iz francuske grupe The Virgin Marys, prateći vokali) i bivši član grupe VROOOM – Marko Nježić (gitara u numeri 'Cuts').

Grupa Vrooom radi u sastavu: Vanja Vukotić (glas), Marko Grubić (gitara, bas, programming), Aljoša Varga (fretless bas), Nenad Knežević (harmonika) i Branislav Potić (bubnjevi).

Vrooom sajt
www.vrooom.rs