Home

VESTI

Velika JDX žurka na Exitu!

No Comments EXIT

Velika JDX zurka na Exitu!

Do otvaranja kapija Petrovaradinske tvrđave i početka Exit festivala, ostalo je manje od 48 sati. JDX Backstage svoja vrata otvara u isto vreme, 7. jula u 18h!
 
Pozivamo Vas da nam se pridružite tokom sva četiri dana festivala! U nastavku pogledajte detaljne informacije o  uzbudljivom JDX programu.

 

Tokom četiri dana Exit festivala, bićemo locirani iza glavne bine, a pristup našoj zoni je omogućen samo registrovanim posetiocima,  akreditovanim novinarima i VIP gostima festivala.

 

 

 JDX truck

JDX truck

 

VELIKA ŽURKA U JDX-U!
Jack je na turneji već 160 godina i ovog leta ponovo stiže  na Exit!

četvrtak, 07. jul
Tweetup party otvoriće ovogodišnju JDX backstage zonu festivala Exit. Sve Twiteraše i one koji će to možda postati, dočekuje MTV & Twitter star Galeb Nikacevic Hasci-Jarre.

Internet kiosk JDX backstage zone omogući će vam da tvitujete dok slušate beogradski bend Autopark već od 19.30.

U najvećem mobilnom baru Evrope svako će moći da nadje svog omiljenog Jack-a!Od 20.30h plesaćemo uz G hit. Jack Daniel je verovao još od 1866. da dobro piće, muzika i druženje neminovno spajaju ljude. JDX backstage nastavlja tu tradiciju DJ setovima PTZC od 22h, DJ Flipa  neposredno pred ponoć od 23.30h, DJ Jasmine od 01:00 i od 02.00h Stereofreeze radio star i legendarni DJ Vlada Janjić.Pored vrhunskog viskija iz Jack Daniel’s familije, JDX backstage zona nudi ti mogućnost da proveriš da li si možda baš ti Guitar Hero u svojoj ekipi!

 

 

 EXIT - Jack Daniel's backstage

EXIT – Jack Daniel's backstage

petak, 08. jul
Uz nastup američkog gitarskog benda The Dandies, prijatelji Jack-a moći će od 19.00h da degustiraju i pijuckaju najkvalitetniji viski iz familije brendova: Jack Daniel’s Tennessee Whiskey, Gentleman Jack i Jack Daniel’s Single Barrel.

Hostovi druge večeri festivala su glumac Milutin Milošević i Zoe Kidah koja će od 20h takodje i da nastupi kao Gruvlend Sessions DJ.

Ako već nismo uživo u Lynchburg-u, ništa nas neće sprečiti da napravimo 3D putovanje do tamo dok slušamo novu DJ nadu Anu Konjović od 22.00h . U toku večeri oko ponoći od 23.30h nastupa Tijana Kabić, a ko bude želeo moći će da uživa u chill-out zoni dok nas od  01.30h  zabavlja Maja Uzelac svojim drama-house DJ setom.

subota, 09. jul
BBQ, Rickgame, najkvalitetniji viski, chill-out lounge i još toliko toga i trećeg dana festivala Exit u JDX backstage zoni uz fenomenalne hostove  TV zvezdu Ivon Jafali i glumca Gorana Jevtića!

Ne propustite bend Lira Vega koji svira od 20.00h nakon čega od 21h nastupa Jung B.

Od 22.30h počinje house set DJ Buce koji od ponoći nastavlja Petkovski uvodeći nas u b2b Marka Nastića i Marka Milosavljevića koji će od 01:30 puštati “ozbiljne” ploče za ozbiljne klabere!

 

 

Lynchburg 3D

Lynchburg 3D

 

nedelja, 10. jul
Beogradski bend Jarboli otvara ovo veče od 19.30h uz najbolji viski i gitarski zvuk ulazimo u četvrtu noć Exita u JDX backstage zoni.

Tradicija je da gde god se u Evropi sluša dobra muzika tu je i Jack Daniel’s Experience. Od muzičkih festivala u Velikoj Britaniji, preko Holandije, Nemačke i Madjarske, ove godine na Exit festival JDX backstage zona tokom četvrtog dana festival od 20.30h zabavlja se uz Ewoxa & Grasshoper, nakon kojih nastupa Andrea 3000 od 22.30.

Nenad Marković a.k.a. 33-10-3402   Izvešće svoj već čuveni  live act tačno u ponoć! I ove večeri moći će svako da se opusti u udobnom lounge delu JDX backstage zone, da igra stoni fudbal sa drugarima ili da se oproba u Blackjack-u.

Popnebo zatvara ovogodišnju JDX backstage zonu na Exitu svojim nastupom od 01.00h.

Radujemo se Vašem društvu!