Home

VESTI

Večeras kreće “Burn Road To Exit” party karavan!

No Comments EXIT

Večeras kreće "Burn Road To Exit" party karavan!Od danas, pa sve do subote, 7. jula, trajaće turneja žurki zagrevanja za Exit festival pod imenom BURN ROAD TO EXIT! Tri vrela letnja vikenda u Novom Sadu, Beogradu, Subotici, Zrenjaninu, Pančevu i Nišu doneće svima vama, istinskim klaberima, mnogobrojna iznenađenja i vredne EXIT nagrade!
 

Sezonu BURN ROAD TO EXIT party karavana otvoriće večeras novosadska žurka na mestu HNS stejdža (Borisov atelje) na Petrovaradinskoj tvrđavi.

  

Za gruv letnje noći odgovorni su: Zupany & Dovlaman, Rasheed & Jackie Dagger, Marko Milosavljevic & Dee Face, Roy Fokker & M-Tech, kao i Jelow & Sorriso. Ulaz na ovu, kao i na sve ostale žurke iz BURN ROAD TO EXIT turneje je simboličan – 1 BURN zatvarač!

 

Na beogradskoj žurki održaće se i finale velikog Burn&EXIT nagradnog takmičenja kome još uvek možeš da se pridružiš i osvojiš EXIT VIP PAKET! Sakupi što više zatvarača Burn limenke ili nove Burn 0,5l boce, sam ili sa ekipom i  donesi ih na BURN ROAD TO EXIT žurku, 30. juna u Beogradu. Pobednike će odrediti težina prikupljenih zatvarača, koji će biti bodovani po sledećem sistemu: 1g zatvarača boce donosi 1 bod, a 1g zatvarača limenke – 5 bodova.

Četiri pojedinca ili grupe sa najviše bodova, osvojiće po jedan od ukupno četiri EXIT VIP paketa u koji ulaze 4 VIP ulaznice za Exit, smeštaj tokom festivala i prevoz za celu ekipu!

 

 

 Večeras kreće "Burn Road To Exit" party karavan!

"Burn Road To Exit" party karavan!

 

 

Pre nego što kreneš za Beograd, poseti i druge žurke iz turneje BURN ROAD TO EXIT, jer te na svakoj očekuju vredne nagrade za EXIT festival:

22.06.2012.  Novi Sad   Borisov atelje (HNS stage), Petrovaradinska tvđava
23.06.2012   Palić         Auto Kamp
29.06.2012.  Zrenjanin   Letnji bioskop "Garden"
30.06.2012.  Beograd    TBA
06.07.2012.  Niš           Letnja pozornica, Niška tvrđava
07.07.2012.  Pančevo    Gradska plaža na Tamišu

Vidimo se na žurkama i Exit festivalu!