Home

VESTI

Već 5.000 fanova u EXIT (R)evoluciji

No Comments EXIT

Već 5.000 fanova u EXIT (R)evoluciji Sve ulaznice za festival Exit po prvoj promotivnoj ceni od 4.990 dinara su rasprodate za samo nekoliko sati od početka puštanja u prodaju, a nova cena iznosi 5.990 dinara.

Paket promotivnih ulaznica po ceni od 4.990 dinara pušten je u prodaju 21. decembra, a ulaznice su rasprodate za svega nekoliko sati. Tako se 5000 najvernijih fanova već u decembru uključilo u EXIT (R)Evoluciju 2013. Trenutno aktuelna cena petodnevne ulaznice sa 50% popusta iznosi 5.990 dinara, dok će redovna cena pred festival iznositi 11.990 dinara.

 

 Ulaznice će od sutra, ponedeljka 24. decembra biti dostupne u Novom Sadu na prodajnim mestima Gigstixa – Pariski magazin (Kralja Aleksandra 12), Bulevar Books (Bulevar oslobođenja 60), knjižara Serendipiti (SPENS, Sutjeska 2) i Cafe Macchiato (TC Merkator) ili onlajn kupovinom preko Gigstix.com .

Studentima i srednjoškolcima je kao i svake godine obezbeđen poseban popust od 55% u odnosu na redovnu cenu, tako da će svi zainteresovani studenti i učenici moći će da kupe paket ulaznica za 5 dana festivala po ceni od 5.490 dinara. Ulaznice sa učeničkim popustom su i ove godine personalizovane i svaki kupac ima pravo na kupovinu jedne ulaznice.
 

 

 Već 5.000 fanova u EXIT (R)evoluciji

Već 5.000 fanova u EXIT (R)evoluciji

 

 

Ulaznice za studente i srednjoškolce za predstojeći EXIT festival biće dostupne od sutra, ponedeljka 24. decembra, na Gigstix prodajnom mestu u Novom Sadu – Pariski magazin (Kralja Aleksandra 12). Studenti i srednjoškolci koji nisu iz Novog Sada popust mogu da ostvare slanjem mejla na tix@gigstix.com. Više informacija o prodaji i preuzimanju ulaznica možete pronaći na Exitfest.org i Gigstix.com.

 

EXIT Revolucija

EXIT 2013 će zadržati sve ono što je publika volela na EXITu, pre svega najbolje koncerte najvećih svetskih izvođača, ali će ponuditi i dosta novih sadržaja. Jedna od novina je uvođenje i tzv. "nultog" dana, tokom kojeg će se festivalski program odigravati kako na tvrđavi tako i u gradskom jezgru Novog Sada.

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=cR8kyljMFaE|width=450|height=364{/mgmediabot2}

 

 

To je samo početak u (R)Evoluciji organizacionog modela i koncepta festivala u kojoj će publika imati prilike da učestvuje. Naime, namera je da EXIT postavimo kao „open source“ platformu za sve kvalitetne kreativne inicijative u zemlji i inostranstvu, kako bi pomogli njihovu realizaciju na festivalu i šire.

 

Exit (R)Evoluciji na samom početku kampanje odlučili su da se priključe dobro poznati glumci Nikola Đuričko i Nenad Okanović, kao i Đolo Đolo iz Beogradskog sindikata. Krenuvši u 'avanturu' snimanja serije reklamnih spotova koji najavljuju predstojeći EXIT festival oni su među prvima dali svoj doprinos u novom talasu (R)Evolucije.

 

EXIT 2013 biće održan na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, od 10. do 14. jula.

Pridruži se i ti EXIT (R)Evoluciji!

 

 

Exitfest.org