Home

VESTI

Uz ulaznicu besplatan prevoz i mesto u Exit vilidžu

No Comments EXIT

Uz ulaznicu besplatan prevoz i mesto u Exit vilidžuPosetioci Exit festivala iz Srbije dobiće mogućnost da uz kupljenu četvorodnevnu ulaznicu za Exit dobiju besplatno mesto u Exit vilidžu, kao i besplatan prevoz iz svih većih gradova u zemlji. Prijave su u toku, a broj mesta u okviru akcije je ograničen.

Svi posetioci zainteresovani za ovu akciju potrebno je da na mail lakonaexit@myexit.org pošalju serijski broj kupljene ulaznice, mesto u kome je kupljena ulaznica, ime, prezime, matični i broj lične karte, kao i kontakt telefon. Detaljne informacije o polascima autobusa i rezervacijama mesta u Exit vilidžu prijavljeni će dobiti najkasnije do 5. jula.

 

Besplatan prevoz biće obezbeđen u okviru kampanje „Ako vozim ne pijem. Ako pijem ne vozim“, koju u saradnji sa Exit festivalom organizuju Kompanija Carlsberg Srbija i Tuborg Green.

Exit vilidž, od 5. do 14. jula, ugostiće posetioce festivala kojima su kampovanje,  sunce, muzika i druženje sa kamperima iz čitavog sveta neizostavni deo Exita.

 

 

Provod  u  kampu

Kao i svake godine, provod u kampu će trajati 00-24

 

 

Exit vilidž će i ove godine biti smešten na lokaciji neaktivne kasarne „Janko Čmelik“ na Trandžamentu. Prošlogodišnja planirana lokacija, plaža Oficirac i ove godine nije bila dostupna za postavljanje kampišta zbog izuzetno visokog vodostaja Dunava.

Sve posetioce u Exitovom vilidžu ove godine očekuje pravi devetodnevni mini festival. Neverovatna atmosfera, neprestana zabava, uživanje u prirodi, koncerti, žurke svake godine predstavljaju poseban deo boravka na Exit festivalu. Posetioce festivala koji se odluče za boravak u kampištu očekuje i najpovoljniji smeštaj u Novom Sadu, uz sve neophodne usluge i službe koje su 24 sata dostupne za udoban boravak u prirodi.   

Posetioci Exita neće propustiti ni svetsko prvenstvo u fudbalu. Polufinalne i finalne utakmice,  biće prikazivane na tvrđavi i u kampu festivala, a posetioci Exita će imati priliku da ih gledaju u jedinstvenoj festivalskoj atmosferi.   

 

 

Ulaznice  za Exit vilidž u prodaji

 Ulaznice za Exit vilidž u prodaji

 

 
Prijava za volontere na Exitu do 20. juna

Exit festival ove godine otvara vrata za preko 600 volontera iz celog sveta koji će dobiti priliku da steknu neverovatna iskustva, radeći u programskoj produkciji, press centru, kampu, promo timu i drugim segmentima festivala. Konkurs za prijave otvoren je do nedelje, 20. juna, a svi mladi ljudi koji žele da se uključe i postanu deo ove velike organizacije potrebno je da popune formular na sajtu Exitfest.org.
 
 
Ulaznice za Exit 2010.

Jednodnevne ulaznice za Exit su u prodaji, a cene ulaznica za četvrtak, 8. jul i petak 9. jul, iznose 2990 dinara, dok cena za treći dan festivala, subotu 10. jul, iznosi 3490 dinara, a za nedelju, 11. jul, 3990 dinara.

Četvorodnevne ulaznice i dalje koštaju 6490 dinara u pretprodaji, i skoro su rasprodate, a njihova puna cena u redovnoj prodaji biće 10990 dinara. Ulaznice sada mogu da se kupe na šest različitih lokacija u Beogradu, tri u Novom Sadu i po jednoj u Nišu, Kragujevcu, Zrenjaninu, Subotici, Pančevu i Šapcu. Svi posetioci kupovinom ulaznice u Gigstix prodavnicama i filijalama Erste banke dobijaju vaučere, koji će se od 5. jula na ulazu na festival menjati za narukvice. Narukvice će biti personalizovane i važiće za jednu osobu.

 

 

Ulaznice  za Exit vilidž u prodaji

 Ulaznice za Exit vilidž u prodaji

 

Ulaznice za devetodnevni boravak u Exit vilidžu u prodaji su po ceni od 2490 dinara, putem sajta Exitfest.org.

U toku je i promotivna prodaja ulaznica za Exit za srednjoškolce, po ceni od 4990 dinara u Gigstix prodavnicama u Beogradu i Novom Sadu.

Više informacija o kupovini ulaznica mogu se pronaći na

www.Exitfest.org i www.Gigstix.com